Antena 1 Vs. Cei Trei Chefi: Continua Lupta Judiciară Pentru Oprirea Emisiunii MasterChef De Pe Pro TV

Conflictul dintre postul de televiziune Antena 1 și cei trei chefi cunoscuți din emisiunea ‘Chefi la cuțite’ continuă să se dezvolte, cu noi detalii care ies la iveală. Din cele mai recente informații, reprezentanții Antena 1 continuă acțiunea în instanță împotriva celor trei chefi, în ciuda faptului că au pierdut prima confruntare legală împotriva ProTV și a bucătarilor.

Scandalul a pornit după plecarea celor trei chefi de la Antena 1, un eveniment care a devenit unul dintre cele mai mari scandaluri media din România. Reprezentanții postului de televiziune au decis să-i cheme în instanță pe chefi, invocând un prejudiciu de 3,7 milioane de euro împotriva lui Chef Cătălin Scărlătescu.

După ce au pierdut prima luptă în instanță, reprezentanții Antena 1 continuă lupta. Mona Segall, producătoarea ‘Chefi la Cuțite’, era deja la curent cu negocierile dintre Pro TV și cei trei chefi, privind revenirea lor la ‘MasterChef’, emisiunea concurentă. Segall a contactat licențiatorii MasterChef la nivel internațional și a cerut interzicerea folosirii lui Cătălin Scărlătescu de către producătorii Pro TV până la finalizarea procesului.

Vezi și:  A Stat Prin Spania Cam 2, 3 Ani, Apoi A Migrat Spre Italia, Dar Și Germania

Avocata lui Cătălin Scărlătescu, într-un interviu pentru paginademedia.ro, a mărturisit că Antena 1 a depus numeroase cereri în instanță, i-a hărțuit pe chefi și a luat legătura cu partenerii lor comerciali pentru a le sugera că aceștia nu sunt parteneri contractuali de încredere.

În urma acestor demersuri făcute de Mona Segall și Antena 1, Pro TV ar putea pierde licența pentru emisiunea ‘MasterChef’. Dacă instanța va decide în favoarea Antenei 1, licențiatorii MasterChef pot suspenda dreptul de producție al emisiunii. ‘Practic, Antena 1 își dorește ca Pro TV să nu facă emisiunea’, declară avocata lui Chef Scărlătescu.

Pentru moment, instanța nu a luat o decizie cu privire la ordonanța președințială cerută de Antena 1 în acest proces. În schimb, se așteaptă că o decizie va fi luată în viitorul apropiat.

Vezi și:  Andreea Bănică S-A Afișat Nemachiată, Plină De Pistrui Și Pete. Cum Arată De Fapt Artista –

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *