Agresiunea Brutală Împotriva Fostului Preot Daniel Balas: Sicanare În Trafic A Dus La Urgențe Medicale

Daniel Balaş, fost preot și influencer popular pe platformele de social media, a fost victima unei agresiuni brutale în trafic. Cu un ochi vănat și trei fracturi la cap, Balaş a povestit într-un videoclip pe rețelele sociale despre atacul care l-a marcat atât pe plan fizic, cât și emoțional.

Balaş, care a strâns peste două milioane de urmăritori datorită conținutului său pozitiv și informativ, a fost atacat în noaptea de 30 mai, în jurul orei 23:00, pe Bulevardul Mamaia din Constanța. Agresorul său este identificat ca Mario Cristian Tudora, un luptător MMA cunoscut. Balaş a declarat că nu a avut nicio interacțiune anterioară cu Tudora și nu înțelege motivul atacului.

Explicând incidentul, Balaş a detaliat în videoclip cum un BMW Seria 5 a început să claxoneze și să-i dea flash-uri în trafic. După ce a tras pe dreapta, ocupanții BMW-ului au început să-l insulte și să-l provoace. Când Balaş a ieșit din mașină, Tudora l-a lovit cu brutalitate, provocându-i trei fracturi pe partea stânga a capului.

Vezi și:  Pensiile Și Alocațiile Cresc De La 1 Ianuarie! Ce Sume Vor Primi Beneficiarii

După atac, Balaş a fost dus de urgență la spital, unde medicii au constatat fracturile grave la maxilar, la osul de sub ochi și la sinusuri. În ciuda experienței traumatizante, Balaş a rămas optimist, comunicând cu urmăritorii săi cu sinceritate și transparență.

„Vreau să se facă dreptate. Acum, Dumnezeu are ultimul cuvânt. Vă mulțumesc pentru înțelegere și aveți grijă de voi…”, a declarat Balaş în cadrul videoclipului.

Imediat după incident, Balaş a depus plângere la poliție. Autoritățile au confirmat incidentul și au deschis un dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. En Anchetele sunt în curs pentru a-l găsi pe Tudora și a-l aduce în fața justiției.

Incidentul vine la câteva zile după ce Balaş a dezvăluit că a fost înșelat de un samsar de mașini, care i-a promis piese auto ieftine pentru Lamborghini-ul său, dar care nu au ajuns niciodată. Balaş a exprimat dezamăgirea și frustrarea pe rețelele sociale.

Vezi și:  PIERSICI UMPLUTE CU CREMA RETETA PAS CU PAS

Pe 2 iunie, poliția a confirmat că l-a găsit pe agresorul lui Balaş. „Persoana vătămată a depus plângere și a fost examinată medico-legal… se continuă administrarea probatoriului pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe…”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *