Cristian Popescu Piedone Respinge Zvonurile Și Anunță: Nu Mă Retrag Din Cursa Pentru Primăria Capitalei!

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a negat zvonurile despre retragerea sa din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. În cadrul unei conferințe de presă, Piedone a asigurat că va rămâne în cursă, în ciuda presiunilor din partea Partidului Social Democrat (PSD) și a Gabrielei Firea, care i-au cerut în repetate rânduri să se retragă. „Nu, Piedone nu se retrage. Piedone va fi viitorul primar al Capitalei”, a declarat primarul.

Zvonurile despre o posibilă retragere a lui Cristian Popescu Piedone din cursa electorală au circulat intens de joi dimineață. Însă, într-o intervenție la Antena 3, acesta a respins categoric aceste speculații: „Retragerea mea e doar în mintea unora”.

În contextul acestor zvonuri, un sondaj realizat de PSD sugera că, dacă Piedone s-ar retrage din cursă, Gabriela Firea ar avea șanse mai mari de a câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei. Același sondaj plasa pe primul loc în cursa electorală pe Nicușor Dan.

Vezi și:  Din Păcate, O Veste Tristă Despre Starea De Sănătate A Fostului Președinte Traian Băsescu

Rezultatele sondajului PSD contrazic însă concluziile unui alt sondaj realizat de IPSOS pentru USR, publicat pe 23 mai. Acesta arăta că Nicușor Dan ar câștiga la o diferență considerabilă chiar și în scenariul în care Popescu Piedone s-ar retrage.

Candidata PSD la Primăria București, Gabriela Firea, a declarat într-un interviu pentru G4Media că, potrivit datelor pe care le are, Cristian Popescu Piedone nu se va retrage din cursă. Firea a observat că Piedone și-a intensificat atacurile la adresa ei în ultima perioadă, sugerând că strategia Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) este de a miza pe Piedone pentru a depăși pragul electoral la lista de europarlamentare, la Consiliul General și la alegerile parlamentare.

Vezi și:  Adrian Minune, prima declaraţie de pe patul de spital. Care este starea reală de sănătate a celebrului manelist

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *