Victor Slav, Norocos În Dragoste: Iubita Sa, Selina, Arată Superb La 37 De Ani, Menținându-Și Silueta De Liceu Cu 53 Kg

**Victor Slav, norocos în dragoste: Iubita sa, Selina, arată superb la 37 de ani, menținându-și silueta de liceu cu 53 kg**

Victor Slav, cunoscutul prezentator de televiziune, este cu adevărat norocos în viața personală. Iubita sa, Selina, în vârstă de 37 de ani, impresionează prin frumusețea și silueta sa impecabilă. La 37 de ani, Selina reușește să se mențină la aceeași greutate pe care o avea în liceu, adică 53 de kilograme, datorită unui stil de viață sănătos și a unor alegeri alimentare stricte.

Selina a dezvăluit că secretul siluetei sale de invidiat constă într-o dietă echilibrată și renunțarea la anumite alimente nesănătoase. „Am renunțat complet la prăjituri și la mâncărurile prăjite”, a mărturisit ea. Această schimbare în alimentație a avut un impact major asupra sănătății și aspectului său fizic.

Vezi și:  Medic roman: „Lipsa acestei vitamine cauzează dureri de spate și de articulații”

În plus, Selina se menține activă prin exerciții fizice regulate. Ea participă la sesiuni de fitness și practică yoga, activități care o ajută să-și păstreze tonusul muscular și să-și mențină o stare generală de bine. „Sportul nu este doar despre a arăta bine, ci și despre a te simți bine în propria piele. Mă simt mai energică și mai fericită atunci când îmi fac antrenamentele”, a explicat Selina.

Victor Slav nu ezită să-și arate admirația și aprecierea față de iubita sa. El a declarat în repetate rânduri că este mândru de determinarea și disciplina Selinei. „Selina este o inspirație pentru mine și pentru toți cei din jurul ei. Este o femeie puternică și dedicată, și asta se vede în tot ceea ce face”, a spus Victor.

Vezi și:  Zilele cu dezlegare la peşte din Postul Paştelui. Taina numărului 40 care apare de peste 100 de ori…

Cei doi formează un cuplu de invidiat, demonstrând că o relație solidă și sănătoasă poate fi construită pe baza respectului reciproc și a susținerii necondiționate. Selina a subliniat că sprijinul lui Victor a fost esențial în menținerea stilului său de viață sănătos. „Victor este mereu alături de mine, mă încurajează și mă susține în tot ceea ce fac. Suntem o echipă și asta ne face să fim mai puternici”, a adăugat ea.

Selina și Victor au reușit să își păstreze relația departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe fericirea și bunăstarea lor. Cu toate acestea, aparițiile lor publice rare, dar pline de afecțiune, nu trec neobservate, iar fanii lor sunt încântați să vadă un exemplu de cuplu echilibrat și fericit.

Vezi și:  Horoscop LUNI, 3 iulie 2023. Zodiile care dau lovitura în afaceri

În concluzie, Victor Slav și iubita sa, Selina, demonstrează că prin alegeri alimentare sănătoase, activitate fizică regulată și sprijin reciproc, este posibil să te menții în formă și să ai o relație armonioasă. Selina, la 37 de ani, continuă să inspire prin frumusețea și determinarea sa, arătând că vârsta este doar un număr atunci când adopți un stil de viață sănătos și echilibrat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *