Neti Sandu dezvăluie dieta care o menține în formă de ani de zile fără să facă sport

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit secretele menținerii siluetei și rutina sa de îngrijire. Vedeta de la PRO TV a subliniat că, deși nu practică sport, este extrem de atentă la alegerile alimentare pe care le face.

Întrebată cum reușește să își mențină silueta și ce alimente evită, Neti Sandu a explicat că nu ține o dietă strictă, dar preferă să evite alimentele nesănătoase, cum ar fi dulciurile și prăjelile. Ea a menționat că în fiecare zi consumă supă de legume și face câteva tratamente corporale pentru a se menține în formă.

„Regimul meu se bazează pe supa de legume, pe care o consum zilnic. Din când în când, îmi permit să mănânc puțină prăjitură de casă sau alte mâncăruri speciale, cum ar fi rața cu ananas și risotto cu trufe atunci când sunt în oraș. Evit pe cât posibil alimentele procesate și îmi place să includ în dietă legume proaspete și produse lactate de calitate”, a declarat Neti Sandu.

Despre rutina sa de îngrijire, Neti a subliniat că preferă produsele simple și naturale pentru piele. Ea folosește spray cu acid hialuronic și colagen, alături de o cremă cu miere de Manuka, pe care o consideră esențială pentru hidratarea și menținerea elasticității tenului. Vedeta a menționat că nu este adeptă a intervențiilor estetice și că preferă să îmbătrânească natural.

„Nu sunt interesată de operațiile estetice. Prefer să îmi îngrijesc pielea cu produse naturale și să accept procesul natural de îmbătrânire”, a adăugat ea.

Neti Sandu a dezvăluit că, deși apare frecvent pe micile ecrane, preferă să mențină o rutină simplă și eficientă de îngrijire personală, adaptată nevoilor sale.

Vezi și:  Cristina Spătar Nu S-A Mutat Cu Soțul Ei, Vicențiu Mocanu: „Locuiesc În Continuare În Crevedia” / Video

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *