CU CE SE OCUPĂ SOȚIA LUI RADU MAZĂRE? ROXANA ESTE ÎNSĂRCINATĂ ÎN 4 LUNI.

După cinci ani petrecuți în detenție la Penitenciarul Jilava, Radu Mazăre își recâștigă libertatea la data de 27 mai 2024, fiind eliberat condiționat. Această eliberare este marcată de o veste extraordinară, căci soția sa, Roxana Mihalache, anunță că este însărcinată. Odată cu revenirea în sânul familiei, Mazăre și soția sa își pot construi planuri noi și să se dedice cu totul noului capitol ce se deschide în viața lor.

Întrebându-se despre semnificația acestui moment pentru ea, Roxana Mihalache, într-o declarație pentru presă, a subliniat: “Această perioadă reprezintă pentru noi oportunitatea de a privi în viitor și de a ne consolida planurile. Este un moment de reflecție și de reconfigurare a traiectoriei noastre. Nu pot să abordez aspectele legate de dosar, însă pot afirma că ne așteaptă un nou început plin de speranță și de determinare.” Acest nou început vine după o perioadă extrem de dificilă pentru ea, în care a trebuit să facă față singură multor provocări.

Cu toate că a fost prezentă la eliberarea soțului său cu burtica de gravidă vizibilă, puțini sunt cei care cunosc cu adevărat parcursul profesional al Roxanei Mihalache. Înainte de problemele juridice ale partenerului său, Roxana a activat în industria modelingului, dar situația familială i-a impus să facă schimbări majore în cariera sa. A renunțat la viața de model și la afacerile sale din țară pentru a sprijini proiectul partenerului său în Madagascar, unde dețin un resort.

În trecut, Roxana Mihalache a fost implicată în diverse afaceri, printre care și una în domeniul designului vestimentar. După incarcerarea soțului său, s-a dedicat complet gestionării resortului și altor proiecte comune. Cu toate acestea, în prezent, ea nu mai activează în industria modei sau în alte domenii similare.

Căsătoria celor doi a avut loc într-o ceremonie restrânsă chiar în interiorul închisorii, la data de 10 iulie 2019. Acest moment a fost unul cu totul aparte, desfășurat în circumstanțe neobișnuite, fiind organizat în timpul detenției lui Mazăre, care fusese extrădat din Madagascar și plasat în închisoarea Rahova.

Pentru Roxana Mihalache, acest moment de eliberare condiționată a soțului său este o revigorare a speranțelor și oportunităților pentru viitorul lor împreună. Este o șansă de a lăsa în urmă trecutul greu și de a privi cu optimism către noi începuturi, inclusiv spre venirea pe lume a copilului lor, care va aduce, fără îndoială, noi provocări și bucurii în viața lor de cuplu.

Vezi și:  O doctoriță și-a publicat fluturașul cu salariul de 2400 euro pe Facebook cu mesajul: „De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *