Tânără Ucraineancă Prinsă Vânzând Copilul De 2 Ani!

Un nou caz revoltător a șocat o întreagă comunitate! O tânără ucraineancă în vârstă de doar 19 ani a fost prinsă în timp ce își vindea cu 19.000 £ propriul băiețel în vârstă de doar 2 ani. Motivul? Femeia plănuia să își deschidă o afacere cu banii obținuți din această tranzacție scandaloasă.

O tânără ucraineancă, prinsă în timp ce își vindea băiețelul de 2 ani
O mamă adolescentă a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să își vândă propriul fiu de doar doi ani. Tânăra de 19 ani, originară din Ucraina, a fost arestată de autorități după ce a fost descoperită cu o sumă uriașă de bani asupra sa – 19.000 de lire sterline.

Scopul acestei acțiuni șocante? Femeia avea planuri de a investi banii obținuți în deschiderea unei afaceri proprii. Cu toate acestea, intențiile sale au fost stopate brusc când poliția a intervenit și a pus capăt acestei tentative de vânzare a copilului său.

Vezi și:  Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic! Întâlnire sfâșietoare pentru cei doi actori: ”M-a rupt!” | VIDEO

Tânăra care a vrut să își vândă copilul a fost reținută pentru 60 de zile
După ce a fost prinsă în flagrant, femeia a fost reținută pentru 60 de zile în așteptarea unor investigații suplimentare în acest caz șocant. Rapoartele indică faptul că autoritățile au intervenit rapid pentru a proteja băiețelul de doar 2 ani și pentru a investiga mai departe circumstanțele acestei situații revoltătoare.

Potrivit informațiilor oferite de postul de televiziune de stat ucrainean Suspilne, tânăra mamă nu dorea să aibă grijă de propriul copil și a luat decizia extremă de a încerca să îl vândă pentru a-și îndeplini visul de a deveni antreprenor. Cu toate acestea, consecințele legale ale acestei acțiuni nu vor fi ușoare, deoarece femeia risca până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Vezi și:  Cât timp ai voie să păstrezi ciorba în frigider, în funcție de tipul ei. Acum nu o mai greșești

Este important de menționat că micuțul a fost predat serviciilor sociale ucrainene pentru a primi îngrijirea și protecția de care are nevoie în această situație delicată. În timp ce medicii se ocupă acum de starea sa, comunitatea este șocată de această încercare șocantă de a vinde un copil pentru propriile interese.

Rapoartele oficiale nu au dezvăluit încă detalii despre identitatea cumpărătorului sau despre tipul de afacere pe care femeia intenționa să o deschidă cu banii obținuți din această tranzacție ilegală. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate aspectele acestui caz revoltător și pentru a asigura că justiția va fi făcută.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *