Ce A Făcut Narcisa La Câteva Zile De La Înmormântarea Lui Mădălin Păduran. Gestul Tinerei Nu A Trecut Neobservat. Internauții Au Remarcat Imediat Schimbarea

O adevărată tragedie a avut loc în urmă cu două săptămâni, atunci când Mădălin Păduran și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, în apropierea localității Deveselu, din județul Olt. Conform zvonurilor apărute după moartea sa, se pare că Mădălin s-ar fi urcat la volanul mașinii sale și ar fi pornit într-o cursă nesăbuită, încercând să îl urmărească pe presupusul amant al iubitei sale. Din acea zi, Narcisa, presupusa lui iubită, ar fi fost considerată responsabilă de gestul nebunesc al lui Mădălin, atrăgând antipatii în mediul online.

Ce s-a întâmplat cu Narcisa după moartea lui Mădălin Păduran

Deși tânăra a pornit un întreg scandal după moartea lui Mădălin, prin care afirma că ea s-a ocupat de toată înmormântarea acestuia, se pare că Narcisa a luat o decizie surprinzătoare la două săptămâni de la teribilul accident. Aceasta a decis să se retragă și să șteargă postările referitoare la Mădălin și la familia acestuia.

Narcisa a afirmat de mai multe ori faptul că ea și Mădălin nu mai formau un cuplu în momentul în care acesta a intrat cu mașina într-un copac.

Tot Narcisa a luat decizia de a înlocui fotografia de profil de pe rețelele sociale cu un doliu, în semn de respect pentru cel care i-a fost iubit, deși susține că nu mai formau un cuplu.

Vezi și:  Sicriul a sosit! Fiica Adrianei Iliescu este pregatita de inmormantarea mamei sale

Se poate observa faptul că tânăra a șters toate fotografiile cu Mădălin, păstrând cu acesta un singur reper în secțiunea InstaStory de pe contul său personal de Instagram.

Pentru a se feri de comentariile răutăcioase și de hate-ul din mediul online, Narcisa și-a oprit comentariile pe TikTok, acolo unde era extrem de activă înainte că presupusul iubit să părăsească această lume.

Ce i-a gest l-a împins în cursa spre moarte pe Mădălin Paul Păduran

Conform mai multor dezvăluiri făcute de internauții de pe TikTok, tânărul ar fi aflat, în jurul orei 19:30, că partenera lui, Narcisa, s-a dus la manichiuristă însoțită de un alt băiat. Acesta a plecat în trombă spre locul unde cei doi au fost văzuți și i-a prins chiar în fața porții.

Vezi și:  SIMPLU și UTIL! Amesteci cafea cu zeamă de lămâie și poți trata două afecțiuni

Cel la brațul căruia se afla tânăra s-a urcat imediat în mașină și a încercat să fugă, iar Mădălin, orbit de gelozie, a gonit nebunește după el, în încercarea de a-l prinde și de a-i cere socoteală.

Băiatul pe care îl urmărea a reușit să fugă pe un câmp din apropierea localității Deveselu, din Județul Olt, însă tânărul înșelat, care conducea cu o viteză de peste 200 de km/h, în momentul în care a vrut să intre, și el, pe câmp, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Național 54.

Din nefericire, impactul a fost unul foarte violent, așa că, odată ajunse la locul tragediei, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Mădălin Paul Păduran, întrucât a murit pe loc.

Vezi și:  LA 4 ANI DE LA DECESUL SOȚULUI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *