Denise Rifai Fără Machiaj Și Filtre: Imagini Rare.

Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre. Imagini rare cu prezentatoarea TV….

Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre.

Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări, de la Kanal D, are de fiecare dată o apariție de senzație, punându-și toate trăsăturile frumoase în evidență.

Vedeta nu se sfiește să apară fără niciun strop de machiaj pe rețelele sociale, în timp ce din ce în ce mai mulți fani îi apreciază naturalețea și sinceritatea de care dă dovadă.

Denise Rifai are, la vârsta de 36 de ani, o carieră de succes în televiziune.

Mai mult, vedeta se poate mândri cu o siluetă de invidiat, având trupul mereu tonifiat și ca tras prin inel.

Vezi și:  Care e mama și care e fiica? Puțini își dau seama care dintre ele are 44 de ani

La televizor, poartă, de fiecare dată, o ținută impecabilă, dar și un machiaj pe măsură, care-i scoate în evidență trăsăturile.

Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre

Denise Rifai este una dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi. Până la vârsta de 36 de ani, vedeta a cunoscut succesul pe plan profesional.

La televizor, publicul o vede mereu într-o ținută sobră, impecabilă, purtând un machiaj cât să reziste atâtor lumini de pe platourile de filmare.

În viața reală, jurnalista este extrem de sinceră cu fanii ei, fără să-i fie teamă să posteze imagini cu ea fără machiaj și fără filtre.

De fiecare dată, șatena zâmbește larg, transmițându-le fanilor mesajul că se simte cel mai bine în pielea ei, așa cum este. Denise Rifai a plecat în concediu și păstrează legătura cu internauții de pe rețelele sociale.

Vezi și:  Doliu la Federația Sportivă din România! Valentin Illeș s-a stins la numai 52 de ani. Ce mesaj a postat fiica sa

Cum arată Denise Rifai în pantaloni scurți

Vedeta i-a obișnuit pe telespectatori cu ținutele sale office, dar nu doar stilul acesta o caracterizează.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai a arătat că nu ezită să încerce și alte stiluri, mult mai sexy. Ea a fost surprinsă de către paparazzii mediaflux.ro.

Îmbrăcată cu o bluză vapoaroasă cu volane și o pereche de pantaloni scurți care lăsau puțin loc imaginației, Denise Rifai a fost o apariție wow în plină stradă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *