De fapt, ce conține smântâna Pilos vândută la Lidl? Românii nu sunt conștienți de ce achiziționează.

Smântâna Pilos de la Lidl, o opțiune populară dar adesea trecută cu vederea de către mulți români, este un produs care ocupă un loc semnificativ pe rafturile magazinelor Lidl din România. Această smântână, apreciată în mod deosebit de consumatorii români, se remarcă prin gustul său lăptos și consistența cremoasă, având un conținut de grăsime de 20%. Un aspect esențial este că acest produs nu conține aditivi conservanți sau grăsimi vegetale adăugate, fiind complet natural.

Cu toate acestea, în ciuda caracteristicilor sale apreciate, conform unei analize nutriționale realizate de Open Food Facts, smântâna Pilos obține un scor nutrițional destul de scăzut, fiind în special deficitară în proteine, fibre și fructe, legume, și nuci adăugate.

Vezi și:  Mare preot dezvăluie: Să nu te trezeşti mai târziu de această oră, dacă vrei să-ţi meargă bine, să ai prosperitate şi succes

Este demn de menționat că smântâna Pilos este obținută din smântână pasteurizată și culturi lactice selecționate, fiind astfel un produs complet natural, fără adaosuri artificiale. Însă, specialiștii în nutriție ne avertizează în legătură cu consumul de smântână vegetală, care conține grăsimi similare margarinei și nu oferă aceleași beneficii ca smântâna naturală.

Medicul nutriționist Mihaela Bilic subliniază că produsele lactate vegetale nu sunt o alternativă sănătoasă și că este crucial să citim cu atenție etichetele produselor pe care le achiziționăm, pentru a fi informați cu privire la compoziția lor exactă și efectele asupra organismului.

Astfel, consumatorii de smântână Pilos de la Lidl sunt încurajați să fie mai atenți la informațiile de pe etichetă și să aleagă cu înțelepciune produsele pe care le includ în dieta lor zilnică, pentru a beneficia de avantajele unei alimentații echilibrate și sănătoase.

Vezi și:  El este Denis, românul de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina: „Şi-a dat viaţa pentru pace şi libertate”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *