Are 14 ani si a adus pe lume primul ei copil, la maternitatea din Botosani! Ea a ramas gravida cand inca avea 13 ani

O adolescentă de 14 ani din Botoșani a adus pe lume, de Ziua Copilului, un bebeluș. Copila a născut prin cezariană, iar în prezent ea și micuțul așteaptă să fie externați și să meargă acasă, la tatăl bebelușului.

O adolescentă de 14 ani din Botoșani a adus pe lume, de Ziua Copilului, un bebeluș. Copila a născut prin cezariană, iar în prezent ea și micuțul așteaptă să fie externați și să meargă acasă, la tatăl bebelușului.

O minoră din judeţul Botoșani a născut la finele lunii trecute un băiețel de 3.690 de grame.

Adolescenta de 14 ani a adus pe lume copilul prin cezariană, în maternitate. Ea și copilul sunt sănătoși și vor fi în curând externați.

Vezi și:  În fiecare seară, oricât de obosiţi aţi fi, nu pregetaţi să alergaţi la Acela. Să vă rugaţi în genunchi sau şezând. Şi, când puteţi, să vă ridicaţi în picioare

Potrivit Monitorul de Botoșani, minora le-a spus cadrelor medicale că tatăl bebeluşului are 22 de ani şi îi aşteaptă acasă pe amândoi.

Cea mai tânără mamă de cvadrupleți din Marea Britanie. I-a hrănit pe toți patru cu lapte matern

Încă de când a aflat că este însărcinată, Dayna și-a promis că va alăpta. Nu știa însă atunci câți copii va avea de hrănit simultan și nici că va trebui să-i hrănească pentru câteva săptămâni la Terapie Intensivă. Soluția ei a fost să folosească pompa și să scoată tot laptele necesar celor patru copii pentru a-i hrăni exclusiv cu lapte matern.

Să scoată lapte pentru toate mesele copiilor a fost un proces lipsit de orice urmă de plăcere.

Vezi și:  Moșii de toamnă 2023. Ce se dă și ce nu se dă de pomană. Când pică anul acesta

„Când îți hrănești direct copilul la sân, se creează o legătură specială între tine și bebelușul tău dulce. Când pompezi, ai o mașinărie în față și numeri minutele în care ai de stat în fața ei. Dacă bebelușul e sănătos și crește bine, nu contează dacă alegi lapte mtern sau formulă. În cazul meu, a fost o ambiție personală să le ofer cât de mult lapte matern”, mai spune Dayna.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *