Boala grava de care sufera Dan Capatos! Diagnosticul pus de medici

Dan Capatos e ingrijorat cu privire la starea sa de sanatate! Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show a ramas cu sechele dupa atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit in anul 2019. De curand, vedeta a facut o vizita la un medic specialist pentru un control!

Putina lume stie faptul ca Dan Capatos a suferit un accident cerebral in urma cu doi ani. Jurnalistul este predispus la alte afectiuni neurologice si trebuie sa fie atent cu privire la stilul de viata.

„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer.

Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap.

Vezi și:  Când intră pensiile pe card în ianuarie 2023: Ce majorări se aplică începând din această lună?

Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos.

In urma cu doi ani, Dan Capatos a suferit un accident cerebral. In timp ce se afla in avion, alaturi de familia lui, prezentatorului TV i s-a facut rau. Atunci i-a amortit jumatate din cap si nu mai vedea bine! Cu totii plecau intr-o vacanta, care a devenit de cosmar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *