Veste cumplită despre Liviu Dragnea! Anunțul crunt venit chiar acum

Fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) a trecut prin momente extrem de terifiante atunci când a fost închis, se arată într-o postare făcute pe Facebook a noului său partid.
Alianța Pentru Patrie (APP) a publicat în urmă cu câteva ore un mesaj în care spune că Liviu Dragnea a fost hulit și blamat, cu scopul de a fi „exterminat”.
Alături de mesajul respectiv, Alianța Pentru Patrie (APP) a mai publicat și o imagine în care apare fostul lider PSD în timp ce este încarcerat.


„Hulit și blamat de grupări oculte sub-finanțate de către puteri subterane din occident, #rezist a avut scopul de a-l extermina pe patriotul Liviu Dragnea. Au inventat dosare, au apelat la martori falsi, numai ca patriotul nostru sa ajunga la zdup, iar miscarea nationalista si suveranista sa fie oprita”, se arată în mesajul APP.
Liviu Dragnea a fost supus la cele mai mari orori
Potrivit mesajului publicat pe pagina oficială de Facebook a Alianței Pentru Patrie (APP), fostul lider social-democrat a fost supus la adevărate orori în închisoare.
„Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemanatoare cu practicile din tememnitele comuniste ale anilor ‘70. Privat de controale medicale, batut si violat in repetate randuri, a suferit enorm ca tu astazi sa poti avea pe masă roșii românești”, se mai arată în mesaj.
Liviu Dragnea spune că Europa ne fură
Promotorul noului partid Alianță pentru Patrie consideră că România este târâtă în războiul cu Rusia, încercând astfel să își promoveze în continuare discursul naționalist și anti-european care l-a consacrat de-a lungul timpului.
„România trebuie să-și continue apartenența la UE, dar așa cum a fost la începuturi, prima oară a fost Comunitatea Oțelului pentru că francezii și nemții au vrut să nu mai apară războaie, apoi a apărut
Comunitatea Economică Europeană, care vorbea despre comerț, dar nu s-a spus atunci deloc că se va fura suveranitatea țărilor europene, a le fura resursele și a stabili de la Bruxelles ce are voie să facă o țară mică. Pentru că ce nu are voie să facă românul, francezul și neamțul au voie!

Vezi și:  A scapat de cancer in stadiul 4, desi doctorii ii mai dadeau cateva zile: „Imi cer scuze ca nu am murit” Cum a reusit sa se vindece


Agricultorii francezi și nemți au subvenții mult peste cei români. Nouă nu ni se dă dreptul să le mărim nici măcar subvenția de la guvern.
Dar cine a inventat asta?”, a explicat Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, vorbind despre fermierii români, discriminați din cauza europenilor, nu din incompetența propriilor politicieni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *