Loredana Groza, cenzurata de televiziune în perioada comunistă. „Eram prea sexy!”

Loredana Groza își uimește publicul cu fiecare apariție. În vârstă de 52 de ani, îndrăgita cântăreață se reinventează ori de câte ori are ocazia și reușește de fiecare dată să-și impresioneze fanii prin ținutele și coafurile sale excentrice.
Pentru că nu își arată vârsta reală și este mereu într-o formă fizică excelentă, Loredana este adesea criticată, răutăcioșii acuzând-o că apelează la intervențiile estetice.
Dar artista a negat mereu aceste zvonuri și a declarat în nenumărate rânduri că se menține printr-un stil de viață sănătos și disciplinat.


Loredana a povestit într-un interviu pentru fanatik.ro că încă de la debutul în muzică s-a confruntat cu acuze din partea oamenilor.
Artista s-a remarcat în muzică la 16 ani, în 1986, când a participat la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat marele premiu, devenind cea mai tânără concurentă și câștigătoare a Festivalului.
În perioada aceea, în comunism, Loredana s-a lovit de multe obstacole din cauza cenzurii și a interdicției de exprimare liberă și a avut de suferit și pentru felul în care arăta.
Nu mai vreau să intru în această polemică (n.r. – legată de cei care spun că și-a făcut operații estetice). E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic.
Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul „Din a doua cădere a Constantinopolului”.
Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.
Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții – a declarat Loredana, pentru sursa menționată mai sus.

Vezi și:  Bogdan se pregătea să plece de la locul de muncă, deoarece mai avea puțin și ieșea din tură. Cu toate acestea, la un moment dat, a fost trimis, de urgență, la un copil de trei ani care zăcea în fața părinților, nemaifiind conștient


Artista a mai spus că toți cei care fac comentarii răutăcioase la adresa ei sunt „limitați și influențabili”. Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.
Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută.
Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta” –

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *