Un copil român a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei după ce a fost lăsat în apă pe o saltea pneumatică

Inconştientă unor părinți putea să îl coste viața pe un copil român care a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei. Asta după ce părinţii l-au lăsat, în apă, pe o saltea pneumatică.

Din fericire, pompierii au ajuns repede la fața locului, iar un salvamar s-a deplasat de urgență în larg și l-au salvat pe minor.

În ultimele săptămâni la Marea Neagră s-au produs mai multe tragedii. Au murit cinci persoane care au intrat în apă în pofida avertimentelor date de salvamari.

Un copil a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei fiind lăsat în apă pe o saltea pneumatică

Întâmplarea a avut loc în cursul zilei de miercuri unde un copil român a fost lăsat pe o saltea

pneumatică. Părinţii acestuia nu au observat iniţial faptul că acesta se îndrepta spre apele teritoriale ale Bulgariei.

Vezi și:  ACTUALITATE Tensiune Între Dani Oțil Și Ștefan Bănică Jr.

Concret, copilul a fost lăsat nesupravegheat în apă în momentul în care acesta se afla pe o saltea pneumatică.

Ulterior, speriați, părinţii l-au văzut pe minor cum se îndreaptă spre larg. Părinţii au sunat la 112 şi au transmis autorităților competente ce se întâmplă.

Pompierii de la ISU Dobrogea au ajuns de urgență la fața locului, între timp un alt salvamar s-a îndreptat spre minor ca să-l salveze. În cele din urmă, copilul aflat pe saltea a fost salvat de salvamarul care l-a predat pompierilor. Sursele locale au precizat faptul că minorul ajunsese deja în apele teritoriale ale Bulgariei.

Multe morți în doar câteva zile la Marea Neagră

Vezi și:  „Mai Sinceră Ca Niciodată! Ce A Mărturisit Andreea Bălan Despre Momentele Grele Din Relația Cu Victor Cornea: „El Nu Se Întoarce, Asta Este…”

Au fost multe persoane care au murit în doar câteva zile, la Marea Neagră.

Tinerii s-au avânturat în larg, inconștienți, asta în condiţiile în care salvamarii i-au îndemnat pe aceștia să fie cumpătați şi să evite intrarea în apă.

Salvamarii au arborat steagul roșu, dar nu a avut niciun impact pentru tinerii care s-au crezut invincibil.

Așadar, vorbim despre decesul a minim 5 persoane, printre care şi a unui salvamar care a sărit în ajutorul unei persoane care se înecă.

„Încercați să nu vă puneți viața în pericol! Trei persoane au murit, în mare, în foarte puține ore! Salvamarii au arborat, încă de ieri (duminică – n.r.), steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul este absolut interzis din cauza valurilor mari și a curenților puternici!

Vezi și:  ”REGELE MANELELOR” ȘI-A IEȘIT DIN FIRE LA O CÂNTARE, IAR VICTIMĂ I-A CĂZUT UN INSTRUMENTIST. FLORIN SALAM L-A LOVIT CU TELEFONUL PE FUNDAMENT! MOTIVUL… HALUCINANT!

Marea și-a luat tributul: trei persoane au decedat, iar alte patru au fost scoase din valuri de turiști și de salvamari.

Aceștia au primit îngrijiri medicale de la echipajele noastre care s-au deplasat la fața locului. Vă rugăm, respectați indicațiile salvamarilor!

Nu intrați în mare dacă steagul roșu este arborat, indiferent cât de buni înotători considerați că sunteți”, a transmis ISU Constanța în repetate rânduri.

Așadar, copilul care a ajuns în apele teritoriale ale Bulgariei a fost salvat de către salvamarii şi pompierii care au ajuns repede la fața locului. Totuși, sunt alte persoane care nu au avut același noroc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *