Un bărbat a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat care a urmat i-a înduioșat pe mii de internauți / „Voi mai găsi de mâncare”

Acest bărbat le-a dat o lecție de viață valoroasă la mii de oameni. Chiar dacă are o situație precară, omul a făcut un gest de nedescris care i-a emoționat pe internauți.

În preajma sărbătorilor de iarna este bine să gândim mai pașnic, să ne ajutăm semenii și, deci, să fim mai buni.

O femeie din Suceava a făcut exact acest lucru, iar ceea ce a urmat a uimit-o până la lacrimi și i-a oferit o lecție de viață valoroasă.

Deși este sărman, are inima plină de iubire și bogăție

Acțiunea s-a petrecut în localitatea Burdujeni din Suceava. O femeie se afla în mașină și aștepta pe cineva, într-o parcare. În tot acel timp de așteptare, în zonă s-a arătat un om sărman. Femeii i s-a făcut milă de bărbat și i-a oferit 10 lei.

Vezi și:  A murit prima soție a lui Donald Trump! Primele informații despre tragicul deces

După ce a primit banii oferiți de femeie, omul a intrat într-un magazin din apropiere, a cumpărat câteva felii de parizer pe care le-a desfăcut în parcare, sub ochii femeii.

Dacă v-ați gândit că a început să le mănânce, ei bine, nu. Bărbatul a dat mai multe bucăți de parizer unui cățel al străzii care se afla în apropiere.

La locul mesei copioase pentru animăluțele străzii s-a alăturat și o pisicuță sfioasă, iar bărbatul a hrănit-o și pe ea.

Contrariată de cele văzute, femeie care tocmai ce îl ajutase pe bărbat s-a dus la el și l-a întrebat de ce a ales să dea de mâncare animăluțelor dacă și lui îi era foame. Răspunsul primit a fost unul total surprinzător.

Vezi și:  Rețetă castraveți în oțet pentru iarnă. Fără conservanți și plicuri din magazin

„Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!”, a spus bărbatul, potrivit paginii de Facebook a asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue, care au aflat de întâmplare chiar de la femeia menționată anterior.

Cine este Nicu, îngerul păzitor al patrupedelor străzii

Mai multe persoane l-au recunoscut pe bărbat, după ce imaginile în care ajută patrupedele au devenit virale. Oamenii din comentarii au dezvăluit identitatea sa. Îl cheamă Nicu și are o poveste dificilă de viață, de-a dreptul impresionantă. Cu toate astea, el este îngerul păzitor al cățeilor și pisicilor care își duc traiul pe străzi, în frig, ploaie și vânt.

Vezi și:  Simona Halep e în culmea fericirii: Sunt îndrăgostită! Surpriză uriașă chiar de ziua ei

„Nicu nu este om al străzii. Provine de la casa de copii, a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare la ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor săi dea și lui ceva, iar din bucățică lui de pâine dă și unui animăluț abandonat, ca el. Acest om ne dă involuntar o lecție de viață care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *