Tragedie la Vocea României! Mentorul concurenților a plecat dintre noi

În ultima vreme, au plecat dintre noi Persoane importante, care a lăsat în urma lor o adevărată istorie, dar și lacrimi și regrete.
Aflăm acum că a murit unul dintre cei mai mari mentori de la Vocea României, care a propulsat pe culmile succesului cei mai celebri actori ai momentului.


A murit Gabriela Dițescu
ProTV este în doliu, după ce Vocea României a pierdut o mare personalitate. Una dintre cele mai mari profesoare din industria muzicală a plecat din această lume, după o viață petrecută pe scenă.
Gabriela Duțescu era de meserie foniatru (antrenor de voci) și toată viața a făcut ceea ce i-a plăcut. A fost mentorul multor concurenți de la celebrul concurs de muzică, dar și profesorul unor artiști celebri
precum Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel, dar și Paula Seling, cea care a făcut public anunțul, printr-o postare pe Facebook.
Paula Seling, răpusă de durere
Paula a mărturisit că pierderea este una mare pentru ea, după ce a părăsit-o profesoara care a făcut-o un artist celebru.
Artista regretă că în ultima vreme nu și-a mai făcut timp pentru ea și nu a apucat să îi spună cât de mult o iubește și ce înseamnă pentru ea.

Vezi și:  Spovedanie a preotului din Iași care s-a culcat cu o enoriașă căsătorită. Ce i-a mărturisit bărbatului încornorat. ”Eu nu ţi-am făcut ţie o greşeală, am făcut o greşeală înaintea lui Dumnezeu”


“As fi vrut să las problemele mele și doar sa o strang în brațe , sa îi spun ca o iubesc … Nu am facut-o in ultimele săptămâni …daca aș fi știut, as fi dat orice doar sa stau la un ceai cu ea…acum nu se mai poate. Sper sa ma ierte …
Lucrurile nefăcut la timp nu se întorc niciodată.”, a mărturisit artista.
Detaliile despre ultima întâlnire cu artista le-a oferit tot Paula. Astfel, înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giulesti – Calvin, vineri, de la ora 13.00.
Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face la capela Belu, la ora 11.00, unde va avea loc slujba.

Vezi și:  M-am casatorit de tanar, la numai 25 de ani, cu Madalina, o fata frumoasa si sincera de la tara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *