Tine-ti picioarele in otet 30 de minute. Nici bunicii tai nu stiau asta!

Vrei sa incerci un experiment pe care nu il vei regreta niciodata? Tine-ti picioarele in otet timp de 30 de minute (respecta timpul!) si vei observa cateva lucruri foarte interesante. Nu, nu e vorba doar despre inlaturarea mirosului neplacut al picioarelor, e mai mult de atat.

Otetul de mere este unul din alimentele folosite in scop culinar dar si sanitar. Acesta este utilizat de gospodine la curatarea toaletelor, a vaselor, a chiuvetei ori a obiectelor care nu doar ca s-au murdarit prin casa de praf, dar au si un miros statut. Otetul de mere este bun si pentru redarea stralucirii mochetei, a clantelor de la usi si a geamurilor.

Vezi și:  NU IGNORA! Bolile și afecțiunile pe care le pot vindeca frunzele de varză: Absorb aproape toate toxinele din corp!

Sterge-ti fata cu otet de mere in fiecare zi. Rezultatele sunt uluitoare

Dieta cu otet de mere dureaza doar 3 zile

Ce se intampla daca iti tii picioarele in otet timp de 30 de minute

1. Vei scapa de mirosul neplacut al picioarelor. Pune-ti alarma sa te atentioneze peste 30 de minute si scoate-ti apoi picioarele din lighean fara sa le stergi. Lasa cateva minute picioarele libere si apoi foloseste un prosop moale pentru a le sterge.

2. Elimina bacteriile care se depun pe picioare si reduce riscul de formare a ciupercii piciorului. Daca iti speli des picioarele cu otet, vei avea unghii mai sanatoase si vor creste mai repede, iar calcaile tale nu vor mai crapa.

Vezi și:  A murit în Spitalul de Urgență după ce i s-a prescris greșit un medicament. Explicația halucinantă a unei asistente

3. Otetul de mere ajuta la recapatarea finetii picioarelor. Daca umbli mult intr-o zi, acestea pot avea aspect uscat si batatoritul strazilor se resimte mai ales la final de zi.

Alte utilizari ale otetului

– daca introduci otet de mere intr-un sampon simplu, fara arome, vei scapa mai repede de matreata si vei evita ca firele de par sa se roada;

– amesteca otet cu miere de albine si fa gargara pentru vindeca gatul inflamat si rosu;

– daca vrei ca pantofii tai sa nu mai aiba un miros neplacut, pulverizeaza otet de mere in fiecare seara si dimineata, inainte sa ii incalti.

Vezi și:  Oțetul de mere cu miere face parte din masa de dimineață a călugărilor. Iată motivele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *