Timp de 9 ani, ea a avut o relație de amantă cu Florin Piersic.

În tinerețe, Florin Piersic a fost un magnet pentru inimi și a trăit povestiri de dragoste care rivalizează cu cele ale unui scenariu hollywoodian. Pe măsură ce palmaresul său artistic a înflorit, la fel de bogată a fost și viața sa sentimentală.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori, toate cu actrițe celebre: Tatiana Iekel, Anna Szeles și Anna Torok, ultima fiind soția sa în prezent. În ciuda acestor mariaje, actorul a recunoscut public că a avut și alte relații extraconjugale.

Una dintre cele mai cunoscute relații ale sale a fost cu actrița Gabriela Werner, care i-a fost amantă timp de 9 ani. Relația lor a început în anul 1974, după despărțirea lui Florin Piersic de Tatiana, prima sa soție. Gabriela, care era cu 17 ani mai tânără decât el, a fost studentă la IATC atunci când s-a îndrăgostit de celebrul actor.

Legătura lor a continuat până în 1983, perioadă în care Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeles, a doua sa soție. Gabriela a povestit deschis despre această relație într-un interviu, afirmând că au trăit intens sentimentele lor, deși nu în secret, ci cu discreție pentru a nu răni alte persoane.

“Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatal copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost împreună 9 ani și da, pot spune că am fost foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să ascundem relația, dimpotrivă, am fost deschiși, dar am avut grijă să nu rănim alte sentimente… însă viața e plină de surprize și am ales să merg pe un alt drum, fără să mă căsătoresc cu el, din păcate”, a mărturisit fosta amantă a lui Florin Piersic.

Gabriela a subliniat că viața ei ar fi fost extrem de dificilă dacă ar fi rămas cu Florin Piersic: “Dacă rămâneam cu el, ar fi fost foarte greu pentru mine… nu toate fructele sunt gustoase pentru toată lumea… El era o frumusețe diabolică. Eu aveam 26 de ani, el 43. Și azi, la fel de fermecător.”

În prezent, Gabriela Werner locuiește în Israel, unde și-a întemeiat o familie. Ea menține o relație apropiată cu Florin Piersic, care o vizitează de fiecare dată când ajunge în Țara Sfântă. Această poveste de dragoste complexă și pasională adaugă o notă fascinantă în biografia tumultoasă a celebrului actor român.

Vezi și:  Despărțirea dintre Cornel Palade și Romică Țociu: Motivul neașteptat dezvăluit de actor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *