Rugăciunea de dimineață pentru purificarea sufletului si care ne ajută să reușim ce ne propunem

Este bine să ne începem ziua prin rugăciune. Rugăciunea de dimineață ne curăță sufletul și ne ajută să reușim ce ne propunem:

Doamne Dumnezeul meu, în această zi sfântă de luni, te rog fierbinte, Tata ceresc, si pe Tine Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pe Tine Sfinte Duh, in fata TA, PreaSfanta Treime si a Maicii Preacurate, imi cer iertare pentru tot ce am gresit fata de intrega Ta Creatie Divina, cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data, impreuna cu arborele meu genealogic, cunoscut sau necunoscut.

Vezi și:  O Poveste De Dragoste De 36 De Ani: Maria Dragomiroiu Și Bebe Mihu

Ii iert, ii dezleg si ii binecuvantez pe cei ce mi-au gresit cu gandul, cu vorba sau cu fapta , cu stiinta sau fara de stiinta, cu voie sau fara de voie, acum , in trecut sau alta data.

PUBLICITATE

Si Te rog din suflet, Prea Sfanta Treime, sa ne ierti, sa ne dezlegi si sa ne binecuvantezi si pe unii si pe altii. Faca-se Voia Ta, Doamne, pentru noi toti.

Invata-ma Doamne sa iubesc si Da-mi putere sa daruiesc iubirea Ta. Picura asupra mea intelepciune pentru a alege persoana care merita iubirea mea.

Nu ma lasa Doamne sa pribegesc pe drumuri straine ci fi calauza mea. Caci te simt langa mine in fiecare clipa si asta imi da curaj sa merg mai departe.

PUBLICITATE

Faca-Se voia Ta Doamne.

Vezi și:  Dreptul Simeon și Prorocița Ana – martorii Întâmpinării Domnului, 3 februarie

Amin!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *