Rechinii au atacat din nou două victime! Unei minore i-a fost amputat piciorul

Tragedia din Egipt, provocată de rechin, rămâne în atenția tuturor, dar se pare că a mai fost urmată și de altele la fel de groaznice. Aflăm acum că alte două persoane au fost atacate în Marea Roșie de același prădător, iar cea mai tânăra dintre ele și-a pierdut un picior în urma atacului.

Rechinii fac ravagii în Egipt

Egiptul este una dintre principalele destinații turistice alese de români, dar se pare că acum a devenit și una dintre cele mai periculoase. După ce românca noastră si o austriacă au fost ucise de un rechin, se pare că acesta a atacat din nou si a mai făcut două victime în Marea Roșie.

Vezi și:  Cele mai sănătoase 27 de alimente ALCALINE de pe planetă! Mâncați-le cu încredere, previn OBEZITATEA și bolile de INIMĂ

Mai exact, Addison Bethea, o tânără din Florida, s-a ales cu piciorul amputat în urma atacului. A suferit răni grave pe tot corpul, dar cel mai tare a fost mușcată de picior. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar se pare că membrul inferior drept nu i-a mai putut fi salvat, nici după numeroase încercări.

Addison a fost supusă multor intervenții chirurgicale grele, după ce a fost atacată de un rechin de 2,5 metri în Keaton Beach, Florida. Mama tinerei a spus că amputarea a fost singura soluție pentru a o putea păstra pe adolescentă în viață.

“Cel mai bun scenariu pentru Addison și cea mai bună opțiune de a o aduce înapoi la cea mai normală viață posibilă”, a spus declarat mama tinerei.

O altă femeie a fost atacată

Lindsay Bruns în vârstă de 35 de ani a fost atacată de un rechin tot în Florida. Femeia, mamă a două fetițe de 7 și 5 ani, s-a ales cu răni grave, asta după ce rechinul a atacat-o la piciorul drept. Norocul femeii a fost că soțul ei era în apropiere și a sărit să o salveze.

Vezi și:  A Fost Găsită Moartă Tânăra Însărcinată, Care Fusese Dată Dispărută! Ce Mesaj I-A Trimis Iubitului Ei Înainte De Tragedie

Aceasta a avut nevoie de trei intervenții chirurgicale și 11 transfuzii de sânge. Autoritățile spun că acea zonă era una liniștită și nu înțeleg cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *