Cât costă mâncarea pe litoral la noi e revoltător: ”Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere…”:

Sezonul estival este în plină desfășurare și turiștii au luat cu asalt litoralul mării negre, ca în fiecare an. Sunt o mulțime de opțiuni de cazare active, deși prețurile au suferit modificări majore.

Unii turiști au fost șocați când au văzut ce se află în garsonierele de lux, în timp ce alții au rămas mască la prețurile exagerat de mari.

În loc de lux au găsit condiții mizere


Doi părinți din București au decis să organizeze o vacanță pe litoral alături de fiul lor de doar trei ani. Au optat pentru o garsonieră de lux, unde sperau că vor avea parte de toate condițiile necesare șederii lor, intimitate și pentru care au plătit 300 de lei pe noapte.

Vezi și:  Fanii lui Florin Zamfirescu s-au întristat!

Când au ajuns acolo, au avut parte de șocul vieții lor: garsoniera nu era cea pe care au rezervat-o și nu părea a fi deloc una de lux, pentru că era foarte multă mizerie, praf în exces și nu funcționa nici măcar apa caldă. Mai mult, în apartament nu existau nici produse pentru strictul necesar precum saci menajeri, burete sau detergent și toate vasele erau foarte mizerabile

„Ni s-a dat o altă garsonieră, nu cea rezervată. Aceasta în care am fost cazați nu avea apă caldă deloc, nu se făcuse curat în ea, era un praf de nedescris.

Deși garsoniera era de lux, nu aveam saci menajeri, burete și detergent de vase ca să spăl paharele foarte murdare de la bucătărie, ca să le putem folosi. Terasa era foarte prăfuită și fără uscător pe care să ne punem lucrurile ude.”, spune turista.

Vezi și:  Gafa Făcută De Lavinia Pîrva Lângă Bradul De Crăciun. Fanii Au Observat Imediat Şi I-Au Atras Atenţia Soţiei Lui Ştefan Bănică Jr: „Pregătim Împreună Toate Detaliile”

Au fost alungați din garsonieră


Pentru că li se părea normal să beneficieze de condițiile pentru care au plătit, au anunțat gazda de toate nemulțumirile pe care le aveau și toate minusurile care existau în garsonieră. Bărbatul a venit la fața locului și nu a reușit nici chip să rezolve problema cu apa caldă, moment în care a cedat.

Mai exact, pentru acestea trei a plătit 70 de lei, în timp ce soția ar fi trebuit să dea 75 de lei pe o friptură, dar preparatul nu a mai ajuns la ei. Bărbatul este dezamăgit de alegerea lui, dar cel puțin se bucură că nu a mai fost nevoit să plătească parcarea și a găsit o soluție.

Vezi și:  Cerută de nevastă, Anca Dinicu a reacționat incredibil. „Feblețea” lui Mihai Bendeac a vorbit despre trecutul său amoros

”Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră.


Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”, a declarat un turist pentru observatorulph.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *