Pentru 5 lei, o femeie de 83 de ani muncește cu ziua prin sat

O femeie de 83 de ani, muncește pentru un litru de lapte și 5 lei, deoarece pensia ei este prea mică pentru a se întreține. 

Pentru 5 lei, o femeie de 83 de ani muncește cu ziua prin sat

La 83 de ani, Tanti Chivuța, din comuna Săgeata, județul Buzău, muncește cu ziua prin sat ca să aibă ce pune pe masă și pentru a-și îngriji fiul bolnav. Femeia firavă, a avut grijă de o altă bătrână, iar acum locul este părăsit pentru că bătrâna a încetat din viață. Însă cu toate astea. Tanti Chivuța are grijă de curtea femeii, și adună gunoiul în fiecare zi. Bătrâna adună gunoaiele aruncate în șanțul de lângă drum.

Vezi și:  Pe ce dată se sărbătoreşte Sfântul Andrei 2023. Superstiţii despre noaptea când “apar strigoii”

Femeia de 83 de ani are pensia foarte mică și nu își permite să supraviețuiască și să își întrețină și fiul bolnav. Pentru a da cu mătura, tanti Chivuța primește un litru de lapte și 5 lei. Dacă muncește „la băieți”, cum spune ea, aceasta primește câteva roșii, ardei și câțiva castraveți.

Fiul diagnosticat cu ciroză

Deși se spune că la bătrânețe, părinții trebuie să fie îngrijiți de copiii lor, ei bine la. Tanti Chivuța situația este invers. Femeia are un băiat de 55 de ani, care a fost diagnosticat cu ciroză, iar acesta este țintuit la pat. Acesta nu poate munci, iar pensia și ajutorul social se duc, în mare parte, pe medicamente. Așadar, mama Chivuța, este envoită să muncească pentru amândoi. Însă cu toate astea, bătrâna nu se plânge niciodată. Nepoții îi sunt plecați, dar ea nu este supărată pe ei pentru că nu o vizitează des, ba din contră le ia apărarea. “Au și ei viața lor, sunt tineri”.

Vezi și:  Tragedie în lumea fotbalului internațional! Rivalul lui Messi, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, a murit în plină stradă

Femeia nu vrea să fie o povară pentru nepoții ei, așa că își continuă greutățile vieții fără a învinui pe cineva. Situația femeii de 83 de ani îi poate face pe mulți să plece capul în jos de rușine.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *