Fostul actor Ovidiu Cuncea a dezvăluit ce l-a făcut să devină preot! „Acel moment mi-a schimbat viața!”

Fostul actor Ovidiu Cuncea a decis după ce a divorțat să devină preot. După o căsnicie de 21 de ani, în 2019, acesta a divorțat. Ovidiu Cuncea a decis atunci să ia calea bisericii. Fostul actor a povestit totul!

Fostul actor Ovidiu Cuncea a urmat calea bisericii

Fostul actor Ovidiu Cuncea a urmat Seminarul Teologic acum de 30 de ani. Totuși, i-a luat mulți ani să aleagă între a merge pe calea preoției sau a rămâne actor. În cele din urmă a ales să fie preot și a dezvăluit totul despre momentul care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Ce l-a făcut pe Ovidiu Cuncea să devină preot

Invitat la „Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Ovidiu Cuncea a dezvăluit cum a decis să urmeze calea Domnului.

Vezi și:  Cutremur cu magnitudinea de 7,4 în Turcia. Sunt mii de morți și mii de răniţi. Imagini și informații de ultimă oră cu dezastrul

„Când în inimă intră credința, începi să nu mai ai liniște. Eram în 1994, atunci am intrat la Seminarul Teologic, dar eu am mai dat și în 1983, dar am picat… atunci era și o perioadă foarte ciudată. Toată lumea voia să te îndepărteze de Teologie. Era destul de complicat, atunci când am dat examen a fost o chestie de curaj, de revoltă, eu eram între Teatru și Teologie…

Apoi mulți colegi au făcut Teologie, printre care și Silviu Biriș, atunci era ca o chestie pe care o făceai cu mare curaj.

Știu că s-a făcut sedință publică să mă dea afară din UTC și da, m-au dat afară. Pe tata, care lucra în Libia, l-au chemat și l-au luat la întrebări. Tata a zis atunci că soția a decis, că el nu știa nimic, totul ca să salveze situația. Toată viața mea am avut dilema de a mă hotărî între Teatru și Teologie”, a declarat fostul actor la Prima TV.

Vezi și:  Din pacate, e adevarat! Anuntul facut de fiicele Nikitei: “Mama e in coma de duminica”

Fostul actor a văzut-o pe Maica Domnului!

Mai mult, fostul actor a spus că a văzut-o pe Maica Domnului!

„A fost un moment de mare intimitate, aproape că nu se vorbește de lucrul acesta. Eram în cumpănă dacă să mai fac pasul spre preoție și…stăteam în rugăciune, în genunchi și aievea am văzut-o pe Maica Domnului care îmi zicea să nu îmi fie frică.

Am văzut-o ieșind din icoană. Și îmi spunea: Nu îți fie frică, o să slujești fiului meu, Mântuitorul Hristos. Apoi mi-a luat toată frica. Chiar prietenii m-au întrebat apoi și le-am spus că nu mai am frică. Acum m-am gândit că mai am.

Vezi și:  Fiul Cel Mare Al Artistei Anamaria Pop, Îngenuncheat De Durere După Moartea Mamei. „Eu Şi Fratele Meu Doar Pe Tine Te-Am Avut”

Mi-e frică ca nu cumva să nu mai am bucuria clipei pe care o trăiesc. Să cunoști majoritatea lucrurilor și să nu te mai bucuri”, a mai dezvăluit Ovidiu Cuncea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *