Oana Roman, Victima Unei Răzbunări ! Vedeta Nu A Putut Dormi Toată Noaptea – Află Ce I S-A Întâmplat

Oana Roman a fost victima unui act de vandalism! Vedeta a povestit recent că a avut parte de o noapte albă. Mașina ei personală a fost vandalizată chiar în fața locuinței!

Oana Roman a găsit mașina vandalizată
Oana Roman trece prin momente dificile în ultima perioadă. Ea a relatat pe o platformă socială că autoturismul personal a fost zgâriat intenționat. După ce și-a vopsit recent mașina, cineva a reacționat șocant și a zgâriat-o cu cheia.

Acum, Oana este nevoită să ducă mașina din nou la service. Incidentul a afectat-o atât de mult încât nu a putut dormi toată noaptea. Ea a povestit urmăritorilor săi: „Nu am dormit toată noaptea de supărare. Ieri, cât eram plecată la probele pentru raliu, mașina mea era parcată în fața casei, recent ieșită din service, și am găsit-o zgâriată cu cheia. De ce ar face cineva asta?”

Vezi și:  Horoscop 23 septembrie 2022, de la Tamara Globa. Echinoctiul de Toamna aduce schimbari majore in destinele nativilor

Suspectează că este vorba de o răzbunare
Inițial, Oana Roman nu și-a dat seama că ar putea fi vorba de o răzbunare. Ea a menționat în repetate rânduri problemele din zona în care locuiește și condițiile oferite de autorități. Fiica lui Petre Roman crede că cineva a fost deranjat de comentariile ei și a dorit să îi dea o lecție. Totuși, vedeta a precizat că incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere instalate în curtea sa.

„Bună dimineața, după o noapte de insomnie. Sunt foarte supărată… sper să nu fie cum au spus unii, că mașina mea a fost zgâriată din răzbunare pentru că mi-am exprimat părerea despre administrația locală. Sper să nu aveți dreptate și să nu fi fost ceva intenționat,” a adăugat Oana Roman pe social media.

Vezi și:  Tragedie în Teleorman! Părinții și cei trei copii au murit într-un accident de mașină, loviți de un TIR

Nu este prima dată când i se întâmplă asta
Nu este prima oară când Oana Roman trece printr-o astfel de experiență. În 2018, mașina ei a fost vandalizată în plină zi. Într-un interviu acordat unei emisiuni, Oana Roman a povestit că nu i s-a furat nimic, dar reparația geamului spart a fost costisitoare.

„Vă transmit direct de la fața locului. Locuim într-o zonă destul de bună a orașului. Ieri după-amiază am ieșit din casă și o prietenă a venit să mă ia. Am un grup de prietene cu care joc cărți o dată pe săptămână. Când am ieșit din bloc, am văzut că geamul mașinii era spart. A fost spart cu o bâtă. Pe bancheta din spate erau niște lucruri, niște haine, dar nu le-au furat. Au spart geamul și au fugit. Totul s-a întâmplat între 14:30 și 16:30. Poliția a venit și a luat amprente. Pe stâlpul din față este o cameră de supraveghere. Mă gândesc că poate s-au speriat și au fugit,” a spus Oana Roman la acea vreme.

Vezi și:  Decizia luată de Meghan după decesul Reginei Elisabeta. Ce gest neașteptat a făcut

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *