In noaptea de Mos Nicolae se indeplinesc si cele mai ascunse dorinte. Ce trebuie sa faci

Sfantul Nicolae pica in fiecare an pe 6 decembrie. Totusi, pregatirile pentru marea sarbatoare incep de inca din noaptea dintre 5-6 decembrie.

Se spune ca in noaptea de Mos Nicoale cerurile se deschid, iar pret de o secunda Sfantul Nicolae poate fi vazut stand in partea dreapta a Domnului. Este noaptea in care si cele mai ascunse dorinte se indeplinesc.

Ce trebuie sa faci:

La miezul noptii, cu sufletul curat, spune aceasta rugaciune puternica:

Citeste rugaciunea facatoare de minuni a Sfantului Nicolae

“O, preabunule parinte Nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degrab a le ajuta.

Vezi și:  ELODIA a fost găsită! Un câine poliţist a dus la cea mai mare descoperire în acest caz! Detalii BOMBĂ din anchetă!

Izbaveste turma lui Isus de lupii ce o pandesc pe ea si toate partile crestinesti le ocroteste si le pazeste, prin sfintele tale rugaciuni, de galcevile lumesti, de ganduri urate, de venirea altor neamuri, de foamete, de potop, de dureri…

Si precum ai miluit pe cei trei barbati care sedeau in intuneric si i-ai izbavit pe ei de mania imparatului si de sabie, asa ne miluieste si pe noi cei ce cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul suntem intru intunericul pacatelor si ne izbaveste de mania lui Dumnezeu si de chinul cel vesnic ca prin mijlocirea ta,

cu ajutorul, cu mila si cu harul lui Hristos, Dumnezeu sa ne dea viata linistita si fara de pacat, ca sa vietuim in veacul acesta, si de partea starii de-a stanga sa ne izbaveasca si in partea de-a dreapta, impreuna cu toti sfintii, sa ne invrednicim. Amin”.

Vezi și:  Șerban Huidu, părere categorică despre câștigătorul emisiunii 'Românii au talent': 'Rareș nu este un motiv de laudă'

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *