În ce privește mama lui Tavi Clonda, se îndepărtează de subiect când vine vorba despre Gabriela Cristea: „Așa a fost de la început…”

În urmă cu câțiva ani, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au început o poveste de dragoste care a devenit emblematică în showbiz-ul românesc. Cuplul lor, solid și îndrăgit, este cunoscut pentru stabilitatea și armonia pe care o reflectă în fiecare aspect al vieții lor.

Din dragostea lor s-au născut două fiice, adorabile și luminoase, care reprezintă centrul universului lor. Familia lor este o imagine a unității și devotamentului reciproc, servind ca exemplu pentru mulți alți tineri cupluri și familii din România.

În curând, familia sărbătorește o zi deosebită, aniversarea lui Tavi Clonda la frumoasa vârstă de 42 de ani. Această ocazie specială este marcată și de un mesaj emoționant transmis de mama artistului, care a apărut pentru prima dată pe micul ecran pentru a-și exprima dragostea și mândria față de fiul ei și de întreaga sa familie.

În discursul său sincer și plin de emoție, mama lui Tavi Clonda nu a uitat să menționeze și pe Gabriela Cristea, nora ei, evidențiind legătura profundă și respectul pe care îl are față de ea. Aceasta a dorit să transmită urări de bine și sănătate pentru viitorul cuplului, atât în plan profesional, cât și personal.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îți urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând. Vă doresc multă sănătate tuturor.

Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabriela, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună cu ei, așa a fost momentul”, a declarat emoționată mama lui Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni TV.

Mesajul său sincer reflectă nu doar dragostea maternă profundă, dar și aprecierea pentru tot ceea ce cuplul a realizat împreună. Gabriela Cristea este descrisă ca o persoană deosebită, de la bun început, ceea ce subliniază legătura puternică dintre ea și familia lui Tavi Clonda.

Încheind, mama artistului a subliniat importanța sănătății și fericirii pentru toți cei dragi, dorindu-le tot binele din lume și asigurându-i că este mereu alături de ei în toate momentele. Această declarație emoționantă nu doar că reflectă un moment special în viața familiei, dar și ilustrează frumusețea relațiilor puternice și afective care unesc oamenii în jurul lor.

Vezi și:  Il vedeti zilnic la TV, dar nu il veti recunoaste in aceste imagini

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *