Ger în 13 județe din țara. Meteorologii anunță temperaturi de până la -25 de grade

Administrația Națională de Meteorologie transmite miercuri, 8 februarie, că în cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureșului și Moldovei, vremea va fi deosebit de rece, iar mai ales noaptea și dimineața va fi ger cu temperaturile minime care se vor situa în general între -25 și -18 grade.

Un cod galben de vreme deosebit de rece și ger persistent a intrat în vigoare la ora 10.00 și este valabil în intervalul 8 – 11 februarie, pentru următoarele județe: Botoșani, Suceava, Iași, Neamț, Vaslui, Bacău, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov și Sibiu.

Nopțile și diminețile vor fi local geroase și în restul țării, astfel că temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -18 și -8 grade. Cum va fi vremea în București În intervalul 8 februarie – 11 februarie, vremea în Capitală va fi rece, geroasă în timpul nopților și dimineților. Vot fi temperaturi maxime de 0-4 grade și minime de -8 și -6 grade, mai coborâte în zona periurbană până în jurul valorii de -10 grade.

Vezi și:  Dormi cu pisica în pat sau în cameră? Iată ce trebuie să știi

Cerul va prezenta înnorări pe parcursul zilei de miercuri, 8 februarie, când trecător va mai ninge slab, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *