Fosta învățătoare din Zărnești, căutată de autorități timp de o săptămână, a fost găsită moartă într-un lan de floarea soarelui

După mai bine de o săptămână de căutări intense, polițiștii din Buzău au făcut o descoperire tragică: Aurica Popescu, fosta învățătoare din Zărnești, a fost găsită moartă într-un lan de floarea soarelui.

Dispariția ei a fost raportată de nepoata sa, care, îngrijorată că Aurica nu răspundea la telefon, a alertat autoritățile.

Femeia a fost găsită moartă după o săptămână de căutări

Operațiunea de căutare a fost una dificilă și a devenit tot mai complexă odată cu trecerea zilelor.

Echipele de salvare au fost nevoite să investigheze o zonă extinsă, iar descoperirea rămășițelor ei a fost realizată într-o zonă ferită, departe de drumurile principale.

În momentul descoperirii, pe trupul ei au fost observate urme care păreau a fi de mușcături de animal. Rămășițele au fost preluate de medici legiști, iar o autopsie urmează să stabilească cauza exactă a morții. Familia, copleșită de durere, a sperat până în ultima clipă că Aurica va fi găsită în viață și în siguranță.

Vezi și:  O farmacie întreagă într-o singură plantă – Beneficiile uriașe ale cimbrului pentru sănătatea noastră

Nepoata sa, stabilită în Italia, a fost cea care a furnizat semnalmentele și detaliile necesare pentru identificarea victimei. Polițiștii au comparat aceste informații cu elementele de vestimentație și semnalmentele cadavrului pentru a confirma identitatea.

Comunicatul emis de IPJ Buzău

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău a emis o declarație oficială în legătură cu acest caz.

„În această dimineață, în timpul activităților din zona de căutare pentru depistarea persoanei dispărute, desfășurate sub coordonarea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au fost descoperite elemente de cadavru.

Sunt indicii ca acestea să aparțină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentație și semnalmentele. În cauză s-a întocmit dosar penal și urmează a se efectua inclusiv necropsia, pentru a clarifica împrejurările în care a survenit decesul persoanei”, a transmis IPJ Buzău.

Vezi și:  Florin Busuioc, mărturisire șocantă: „Mi-am lăsat familia și nu regret”

Cazul Auricăi Popescu a zguduit comunitatea locală, iar știrea despre descoperirea tragică a fost primită cu profundă tristețe. Vecinii și foștii elevi ai învățătoarei au fost șocați de vestea morții sale.

Mulți dintre ei și-au exprimat regretul și au adus un omagiu femeii care a avut un impact semnificativ asupra educației din Zărnești.

În așteptarea rezultatelor autopsiei, speculațiile despre circumstanțele morții sale continuă să circule, însă poliția este dedicată să aducă claritate și justiție în acest caz. Ancheta este în desfășurare și orice nouă informație va fi făcută publică pe măsură ce se vor aduna mai multe date.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *