Florin Călinescu, Gata Să Intre În Politică: Candidat La Alegerile Din Acest An, Vrea Să Strângă Zece Milioane De Voturi

Actorul Florin Călinescu a anunțat că va candida la alegerile din acest an, având ca obiectiv strângerea a zece milioane de voturi. Într-un interviu acordat pentru Realitatea PLUS, acesta a declarat că își propune să atragă atenția a zece milioane de români care nu votează, aducând astfel o masă de votanți nouă fără a dilua oferta politică existentă.

Călinescu a criticat actuala ofertă politică, menționând că PSD are un electorat disciplinat care va vota conform indicațiilor partidului. De asemenea, actorul a făcut o previziune cu privire la viitorul președintelui Klaus Iohannis, sugerând că acesta va deveni unul dintre cei mai „nevăzuți” cetățeni ai României după încheierea mandatului prezidențial.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți dintre aceștia susținându-l pe Călinescu în această decizie și îndemnându-l să fie mai vizibil și mai activ pentru a-și crește șansele în politică. Actorul intenționează să se alăture unui partid politic nou nouț în peisajul politic, însă decizia finală depinde de sprijinul fanilor săi.

Vezi și:  Sarmale după rețeta lui Chef Cătălin Scărlatescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *