Este doliu în lumea medicinei românești. Un medic specialist iubit s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Spitalul Sf. Maria din Iași este acum în doliu, după ce a pierdut unul dintre cei mai apreciați membrii. Georgiana Scurtu s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale colegilor săi, deși nimeni nu știa ca aceasta să se confrunte cu probleme de sănătate.

Un mesaj tulburător a fost postat în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare în care unul dintre colegii și apropiații femeii a dat vestea cea proastă. Încă nu se cunosc toate detaliile cu privire la trecerea la cele veșnice a Georgianei, iar pacienții săi sunt acum în șoc.

A murit un medic cunoscut din Iași

Georgiana Scurtu era un medic specialist onco hematolog ce activa cu multă dragoste în Spitalul Sf. Maria din Iași. Aceasta s-a stins pe data de 3 septembrie 2023, însă nimeni nu a oferit vreo informație cu privire la motivul care ar fi putut să o aducă într-o asemenea stare.

Vezi și:  Cum se face tuica fiarta perfecta. Reteta de la Radu Anton Roman

Pe pagina de Facebook, bunul său prieten dr. Lucian Burlea, fiul regretatului medic Marin Burlea, a ținut să transmită un mesaj extrem de emoționant. Acesta a scos la iveală faptul că Georgiana era o persoană care se dedica trup și suflet meseriei pe care a îmbrățișat-o cu atât de mult drag.

„De ieri, de când am aflat, nu sunt om. Am un zbucium real și o părere de rău, cum nu vă puteți imagina. Parcă mi-a murit o soră, așa mă simt. Urâtă surpriză la început de toamnă. De când scriu aceste rânduri, s-a întunecat cerul și a început să picure. Îmi pare rău! Și mie îmi pare rău! În ultimul timp parcă aud cam des de moarte în jurul meu …

Mâine o conduc cu maximă tristețe lângă tatăl ei la cimitirul Sfinții Petru și Pavel. Cine a cunoscut-o, acolo își poate lua rămas bun. Eu … am o tristețe atroce și nu pot să-mi revin. Ce ieșire din scenă și cum arată câteodată hazardul. Gio, îți mulțumesc mult pentru prietenie și pentru exemplul de om, de dăruire și de fel de a fi. Nu o să te uit. Promit!

Nu vă imaginați cât de rău îmi pare, de-mi vine să plâng ca la tata. Dumnezeu să te odihnească-n pace, Gio, fetiță minunată! Acum, pentru că am spus asta, mi-au dat lacrimile. Chiar și pentru asta … din inimă îți mulțumesc”, a transmis dr. Lucian Burlea

Vezi și:  Anunț pentru cei cu mașini mai vechi de 15 ani! Se întâmplă de pe 30 decembrie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *