Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut GALERIE FOTO

Elena Băsescu, fiica cea mica a fostului președinte Traian Băsescu, a ajuns de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. În ultimele poze, aceasta nu mai seamană deloc cu cea care era în urmă cu 10 ani!
Elena Băsescu, transformată total de operaţiile estetice. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, fiica fostului preşedinte a ajuns de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice.
Aceasta a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil.În ultimele imagini făcute publice de Click!, Elena Băsescu apare transformată total de intervențiile estetice. Fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic.

Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate.
Unele voci avizate afirmă că Eba ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine.
Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Elena Băsescu, eșec de proporții în afaceri. Fiica fostului președinte îşi închide firma de confecţii de haine

Elena Basescu & Kids, firmă deschisă în anul 2018, operează un atelier de confecţii de haine asortate pentru mame şi copii.
Firma a avut o cifră de afaceri netă de circa 28.000 de lei în anul 2020, cu 12,19% mai mare decât cea din anul 2019. Societatea a mers în pierdere din anul 2018 încoace, scrie Economica.net.
Societatea nu are datorii către instituţiile statului, persoane fizice, juridice, furnizori, creditori. În patrimoniul societăţii nu există active, spune Elena Băsescu în decizia din 17 ianuarie, în calitate de asociat unic al firmei Elena Basescu & Kids.

Hainele confecţionate sub marca Elena Basescu & Kids se vând pe platforma eMag.
Elena Băsescu , 32 de ani, este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu şi a fost europarlamentar între 2009 și 2014. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.
Vezi și:  Ce pensie va avea un salariat român care câştigă lunar 4.000 de lei dacă va cotiza la stat vreme de 35 de ani

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *