Doliu în lume sportului românesc! A murit chiar de ziua de naștere

România a primit multe lovituri în ultima perioadă și a pierdut personalități mari.
Aflăm acum că o mare tragedie a fost înregistrată la noi în țară: una dintre cele mai mai sportive a plecat din această lume, chiar de ziua ei de naștere. Toți apropiații sunt șocați.
Doliu în handbalul românesc
Aflăm trista veste că una dintre cele mai bune și celebre handbaliste ale momentului a plecat dintre noi, când nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.


Mai exact, Federația Română de Baschet anunță dispariția prematură a sportivei Alessia Maria Raiciu, legitimată la CS Olimpia București.
Tânăra a murit la data de 14 August, chiar în ziua în care sărbătorea împlinirea a 18 ani.
Nu se cunoaște motivul exact al morții, pentru că Federația Română de Baschet nu a oferit detalii în acest sens și niciun apropiat nu a intervenit să facă lămuriri depsre acest subiect, pentru că toată lumea este șocată de cele întâmplate.
„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi.
Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani”, a transmis Federaţia Română de Baschet, pe Facebook.
Alessia Maria Raiciu era considerată printre cele mai bune speranțe ale sportului românesc, în care oamenii Chiar și-au pus speranțe.

Vezi și:  Citiţi Psaltirea, este cartea pentru sufletele întristate, cartea mângâierii…


Potrivit FRB, tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București
Pentru moment, apropiații și nici colegii de breaslă nu au oferit informații despre acest subiect.
Cert este că tragedia a lovit chiar într-un moment important pentru toată lumea: când trebuia să petreacă împlinirea vârstei de majorat, viața i-a oferit cea mai grea lovitură.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *