Cine câștigă Te Cunosc de Undeva 2024. Ei au pus mâna pe marele premiu în sezonul 20

Cine a câștigat Te Cunosc de Undeva în sezonul 20? S-a aflat perechea care a luat marele premiu de 15.000 de euro.

Sezonul 20 din emisiunea „Te cunosc de undeva” se apropie cu pași repezi de marea finală, care va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024. Acest sezon a fost unul special de tip „BEST OF”, în care au participat foști concurenți din sezoanele anterioare.

S-a aflat cine a câștigat „Te Cunosc de Undeva” în sezonul 20

Mai sunt două săptămâni până la difuzarea finalei însă cei de la CANCAN au aflat deja, din surse personale, cine sunt marii câștigători ai acestui sezon.

Este vorba despre echipa formată din Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Se pare că aceștia au luat trofeul și marele premiu de 15.000 de euro. Finala s-a filmat deja săptămâna trecută, când toate cele opt echipe au fost prezente pe platourile Antenei 1.

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cele opt perechi care au impresionat juriul și publicul în fiecare săptămână prin transformările lor și personajele alese.

Vezi și:  Fructul care reface ficatul și contribuie la scăderea colesterolului și glicemiei – Cel mai bun mod bun de a-l introduce în alimentație

Dintre acestea, patru perechi au ajuns în etapa finală a competiției, în timp ce restul echipelor vor prezenta momente fără să mai fie punctați. Însă doar una poate fi desemnată învingătoare.

Aceasta ar fi echipa câștigătoare în sezonul 20 Te Cunosc de Undeva

Se pare că echipa de la Super Neatza, alcătuită din Florin Ristei și Ilona Brezoianu a adunat cel mai mare punctaj, fiind declarată marea câștigătoare. Ristei a câștigat și în sezonul opt, când a participat în mod individual. Pentru Illona Brezoioanu este o premieră, fiind primul titlu de câștigătoare pe care îl obține în cadrul competiției.

Ei bine, după această finală câștigată, cei doi își pot mări tariful pentru evenimente și apariții TV. Florin Ristei a declarat că cere în jur de 8.500 euro pentru un concert, după cum a povestit în videoclipul „Detectorul de minciuni” cu Selly.

Când a venit vorba de bani, Florin a dat bomba: „Foarte mulți bani? Comparativ cu mama! Cu cine? Cât iau pe un concert? 8.500 de euro, cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *