Adriana Bahmuțeanu, în doliu!

Adriana Bahmuțeanu trece prin momente cumplite.
Tatăl vedetei a murit sâmbătă, iar anunțul tragic a fost făcut chiar de către Adriana, prin intermediul unui mesaj pe care l-a distribuit pe pagina personală de Facebook.
Adriana Bahmuțeanu a anunțat că tatăl ei s-a sitns subit din viață. Vedeta nu a menționat care este cauza morții părintelui său.
Adriana și-a exprimat durere printr-un mesaj emoționant scris pe pagina contului său de Facebook.
Adriana i-a mulțumit tatălui său pentru toate lecțiile pe care i le-a oferit și pentru faptul că i-a fost alături indiferent de situație. În plus, vedeta și-a cerut scuze pentru toată suferința pe care i-a provocat-o în mod neintenționat.
Mesajul Adrianei Bahmuțeanu
„Aș fi vrut să mai trăieșți puțîn,să mai stăm de vorba, să mai bem un vin, tu să faci un rebus,să ne veselim…
Drum lin în Marea Trecere, dragă tată!
Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numește Viață, pentru tot ce m-ai învățat, pentru susținere și pentru că m-ai ales să îți fiu fiica!!!
Știu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la ține-reziliența, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume,modelul autodidact care mi-a folosit în viață!
Îmi pare rău pentru toată suferință pe care ai îndurat-o,pentru toată durerea pe care ai simțit-o, pentru toate nedreptățile pe care le-ai trăit dar știu că acolo, în lumea fără durere și întristare ți-ai găsit în sfârșit Pacea!
Dumnezeu să te odihnească în Marea familie eternă a Universului!”, a fost mesajul scris de către Adriana.
Adriana Bahmuțeanu, despre relația cu părinții săi
Într-un interviu recent, Adriana Bahmuțeanu mărturisea că a avut o copilărie dificilă, dar frumoasă. Vedeta a povestit că a făcut parte din „generația cu cheia de gât” și a învățat de mică ce înseamnă să fii o persoană responsabilă.
În cadrul aceluiași interviu, Adriana a mărturisit că tatăl ei nu și-a dorit niciodată copii.
Ea susține că declarația șocantă i-a fost făcută de propriul tată atunci când ea era deja mare, pe cont propriu.
„El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale.
El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii. Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții”, povestea Adriana.

Vezi și:  Horoscop SÂMBĂTĂ, 13 mai 2023. Zodia care scapă dintr-o relaţie toxică. Încearcă să-şi regăsească echilibrul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *