Ce semne a primit Ioana Dichiseanu de la tatăl ei: „Dumnezeu mi-a trimis un alt Dumnezeu”

Ioana Dichiseanu, fiica celebrului actor Ion Dichiseanu, a împărtășit într-un interviu emoționant pentru emisiunea „În oglindă” cu Mihai Ghiță, detalii despre legătura profundă pe care o păstrează cu tatăl său, chiar și după moartea acestuia în 2021. Printre lacrimi, Ioana a vorbit despre semnele „uluitoare” pe care le-a primit de la regretatul său tată, demonstrând că legătura lor transcende granițele vieții și morții.

O legătură divină

Într-un moment de sinceritate absolută, Ioana Dichiseanu a descris relația cu tatăl său în termeni sacri: „Poate nu ar fi suficient. Eu așa simt, că Dumnezeu mi-a trimis un alt Dumnezeu pentru a fi fizic lângă mine, pe pământ. Dacă tatăl e Dumnezeu, mama e icoană. Nu eu l-am așezat pe un piedestal, el. Am rămas cu ‘Biblia’ pe care mi-a lăsat-o.” Aceste cuvinte reflectă profunditatea și intensitatea relației pe care o avea cu tatăl său, pe care o percepe aproape ca pe o manifestare divină.

Ioana a mărturisit că a primit mai multe semne de la tatăl său după moartea acestuia, semne care nu au fost doar produsul imaginației sale: „Semnele astea pe care eu le-am primit au fost uluitoare și nu au fost doar în mintea mea”. Unul dintre cele mai marcante momente a fost legat de un vis în care tatăl său i-a apărut și i-a spus că respiră mai bine, un mesaj care s-a confirmat ulterior în realitate când starea sa s-a îmbunătățit temporar.

Un radio care pornește singur

Ioana a povestit și despre un incident misterios care a avut loc exact la o săptămână după moartea tatălui său: un mini-radio pe care Ioana îl adusese la spital pentru tatăl său și care a pornit singur, deși era setat pe off și funcționa doar pe baterii. „Și aud că pornește ceva și încep să merg după sunet, când mă uit, acel mini-radio care nu avea decât o baterie și pe butonul de off, mergea.”, a relatat Ioana, impresionată de acest fenomen pe care îl consideră un semn de la tatăl ei.

Vezi și:  O poveste neobișnuită de dragoste

Aceste experiențe au întărit credința Ioanei că tatăl ei continuă să fie prezent în viața ei într-un mod mistic, oferindu-i consolare și încredere că nu este singură. Reflectând asupra acestor întâmplări, Ioana Dichiseanu își găsește alinarea în ideea că legătura lor specială continuă să existe într-o formă transformată, dincolo de barierele impuse de moarte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *