Cât este taxa la şcoala la care învaţă Violeta Bănică

Ca fiecare părinte, Andreea Marin dorește ca educația singurei sale fiice, Violeta, să fie la standarde ridicate, așa că a decis, în urmă cu ani buni, să o înscrie pe aceasta la o școală particulară în București. În acest mod, vedeta s-a asigurat că adolescenta are parte de toate condițiile necesare pentru a învăța lucruri noi. Iată cât este taxa la şcoala la care învaţă Violeta Bănică!

În ultimii ani, școlile private sunt la mare căutare și în România. Multe vedete aleg să-și înscrie copiii la astfel de școli, pentru ca aceștia să aibă parte de un standard de educație mult mai ridicat față de școlile publice.

Și Andreea Marin a ales ca fiica ei, Violeta, să învețe la o astfel de școală. Vedeta a înscris-o pe adolescentă la un liceu privat, nu unul de stat, și anume Internațional School of Bucharest. Aici, fiica ei și a lui Ștefan Bănică se bucură de o multitudine de activități educative și creative, benefice pentru dezvoltarea sa personală.

Școala privată este cu predare în engleză, mai ales că această limbă este una cu circulație internațională. Pentru ca Violeta Bănică să beneficieze de toate condițiile de învățare, Andreea Marin și Ștefan Bănică plătesc bani frumoși la școala respectivă.

Vezi și:  Când vine toamna în România? Începând cu această dată, temperaturile scad extrem de mult. Vom avea 16 grade noaptea

Andreea Marin plătește o sumă enormă pe an

Taxele sunt unele pe măsură, având în vedere că nu vorbim de învățământul de stat. Un român care are salariul minim pe economie nu și-ar putea permite niciodată asemenea costuri. Taxele pentru învățământul particular sunt mult mai mari, comparativ cu învățământul de stat.

Așadar, doar pentru înscrierea fiicei sale la o școală privată, Andreea Marin a plătit 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. În plus, pentru un singur an de studiu, vedeta trebuie să plătească aproximativ 16822 de euro. În această sumă intră toate mesele pe zi, dar și toate materialele necesare pentru studiu.

Pe internet, Andreea Marin preciza că școala internațională nu este una „de lux”, ci doar este mai civilizată decât cele de stat.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a precizat Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea are fiica cea mare la școală privată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt dispuși să facă eforturi financiare pentru a asigura un mediu educațional privat și de calitate pentru fiicele lor. Decizia de a opta pentru o școală privată pentru Victoria a fost una luată din scurt. Lunar, cei doi scot din buzunar 800 de euro.

Vezi și:  Rona Hartner înmormântată la Cimitirul Bellu. Mama, primul soț al artistei și fiica lor, Rita, în lacrimi…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *