Irinel Columbeanu vrea să-și recucerească fosta iubită. Ce a spus recent despre Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu a precizat recent că are de gând să-și recucerească fosta iubită, Oana, de care s-a despărțit în urmă cu trei ani. Pe vremea când erau împreună, părinții Oanei Cojocaru nu au fost de acord cu această relație. Motivul invocat de aceștia era diferența mare de vârstă dintre Irinel Columbeanu și fiica lor.

Au apus de mult vremurile în care Irinel Columbeanu se iubea cu tinere domnițe! Problema banilor se pare că i-a afecta și viața sentimentală, și totuși fostul milionar de la Izvorani încă râvnește la cineva! Irinel a precizat de curând că încă mai suspină după momentele de afecțiune pe care le avea din partea Oanei Cojocaru. De menționat că între cei doi era o diferență de vârstă de aproape 40 de ani.

Irinel Columbeanu vrea să-și recucerească fosta iubită

În urmă cu câțiva ani, Irinel a întâlnit-o pe Oana la un eveniment monden, pe atunci tânăra având doar 20 de ani. Oana Cojocaru i-a fost alături în momentul în care fostul milionar de la Izvorani și-a pierdut întreaga avere. Au locuit împreună în apartamentul în care Irinel s-a mutat după ce a plecat de la Izvorani, dar și la domiciliul Oanei. Părinții tinerei nu au fost de acord cu această relație, iar cei doi s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei ani.

La un moment dat, Irinel Columbeanu a povestit că a a primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl Oanei. Acesta i-a spus să o lase în pace pe Oana și să își vadă de bătrânețile sale. Irinel Columbeanu spunea că nu știe de ce nu s-a concretizat totul între ei printr-o nuntă și spunea că poate doar să facă speculații, dar acest aspect nu îi stă în caracter.

Vezi și:  Top 5 zodii care vor primi inelul în luna iubirii. Momentul mult așteptat a sosit

Recent însă, fostul milionar de la Izvorani, care locuiește acum la azilul din Snagov, are de gând să o recucerească pe bomba sexy, pe care se pare că nu a putut-o da uitării nici până azi. Mai mult, acesta a spus că este dispus să meargă până în pânzele albe pentru ea.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut, dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Vezi și:  Liam Neeson și-a deconecta soția de la aparatele care o țineau în viață

Ar fi vrut să-și viziteze fiica în America

Totodată, Irinel Columbeanu a mai precizat că ar vrea să meargă în Statele Unite ale Americii ca să-l cunoască pe iubitul fiicei sale. Cu toate acestea, Irina, care acum are 17 ani, l-a refuzat într-un mod elegant pe părintele său.

Concret, aceasta i-a spus că acum temperaturile sunt scăzute în America, însă îl așteaptă cu drag când va fi vreme frumoasă.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu.

Vezi și:  DE SALVAT! Marinată Excelentă Pentru Orice Friptură: Transformă Orice Bucată De Carne Într-O Delicatesă! REȚETA:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *