Când va fi înmormântată românca ucisă de rechin. Părinții Roxanei Donisan sunt răpuși de durere

Roxana Donisan, românca ucisă de un rechin în Egipt, a avut parte de un sfârșit extrem de tragic. Femeia de doar 44 de ani plecase în vacanță, dar se pare că nu a avut parte de un concediu deloc potrivit. Familia se pregătește de înmormântare, dar părinții ei sunt în stare de șoc.

Familia pregătește înmormântarea Roxanei Donisan

Roxana Donisan este românca ucisă în Egipt de un rechin din una dintre cele mai periculoase specii. Își luase două sejururi pentru a se asigura că are parte de o vacanță pe cinste, fiind îndrăgostită de această destinație, dar se pare că vacanța ei a fost una groaznică.

Vezi și:  Începând Cu 14 Iunie, Românii Au Posibilitatea De A Călători Cu Trenul Către Istanbul. Află Durata Călătoriei Și Costul Biletelor

După tragedia de săptămâna trecută, familia este in stare de șoc. Demersurile de repatriere sunt în plină desfășurare, dar se pare că acest proces va dura destul de mult.

Nu se știe când va ajunge acasă trupul neînsuflețit și nici când Roxana va fi condusă pe ultimul drum, dar cert este că familia a început deja primele pregătiri. O dată provizorie ar fi vineri, 8 Iulie.

Familia a aflat vestea de la televizor

Roxana a pierit săptămâna trecută, după ce a fost atacată mortal de un rechin. Femeia de doar 44 de ani a lăsat în urmă un loc de muncă stabil, mulți oameni care o iubeam, dar mai ales o familie îndurerată, care acum trebuie să o conducă pe ultimul drum, lucruri la care nu se așteptau niciodată.

Vezi și:  Anunț ANM! Cod Galben De Vânt Puternic În România. Județele Vizate

Familia a aflat de la televizor de cele întâmplate, dar refuzau să creadă că ar fi vorba despre Roxana pe care o cunoșteau ei. Datele erau incerte, dar politia a venit la ușa părinților și le-a distrus orice speranță cu vestea cea mare.

Tatăl Roxanei a mărturisit că se mulțumește măcar că autoritățile române își dau interesul și se ocupă de toate cele necesare pentru ca trupul neînsuflețit să ajungă acasă. Părinții sunt răpuși de durere și nu știu cum vor trece peste tragedie.

“După o oră a venit cu informația că e o doamnă de 40 de ani. Roxana avea 44 împliniți pe 17 iunie, și la ora 17 a sunat la ușă poliția să ceară informații privind aparținătorii, și bineînțeles că i-am dat adresa noastră care coincidea cu domiciliul ei, număr de contact, telefonul și zice să aveți telefonul lângă dumneavoastră, că o să vă sune nu știu, ori ambasada ori consulatul și într-adevăr n-a trecut 20 de minute și mi-a sunat consulul Alin Gabriel, Dumnezeua să-i dea sănătate, cât s-a ocupat și se ocupă văd în continuare, cel puțin promisiunile după discuția de astăzi, ne ușurează cumva, mă bucură.”, spune bărbatul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *