ANUNȚUL TERIFIANT AL UNUI ”CĂLĂTOR ÎN TIMP”. OMUL SUSȚINE CĂ VINE DIN ANUL 2906 ȘI A SPUS CE EVENIMENTE MARCANTE VOR AVEA LOC ÎN 2022

Un utilizator al platformei TikTok, care se intitulează ”Călătorul în timp”, a bulversat întreaga comunitate, de pe rețeaua de socializare, după ce a grăit despre ce evenimente grave vor avea loc în 2022. Iată!

”Timevoyaging” are peste 260 de mii de urmăritori pe TikTok și peste 2 milioane de aprecieri la zecile de videoclipuri postate pe contul său. Utilizatorul platformei de socializare susține că este un călător în timp real, provine din anul 2906 și că 4 lucruri grave se vor întâmpla în 2022.

Cele 4 evenimente grave ce vor avea loc în 2022
Bărbatul îi atenționează pe internauți, avertizându-i că în data de 8 octombrie 2022, un porc zombie va evada dintr-un laborator și va infecta alți porci, după care vor urma să fie infectați și oamenii.

Vezi și:  A stâns toți banii căzuți pe stradă, iar acum are o avere!

O altă previziune halucinantă lansată de „călătorul în timp” este că pe 30 octombrie 2022, un obiect mare și misterios, cu extratereștrii, desigur, va ateriza în Zona 51. Și nu se oprește aici! Pe 1 noiembrie, fișierele clasificate ale extratereștrilor vor fi eliberate, deoarece, câțiva dintre ei au ajuns, deja, pe Pământ. Iar pe 14 noiembrie, 10 persoane vor primi superputeri de la un val de energie rară și extremă, ce va veni de la Soare.

Mai mult, „profetul” susține că are planuri de a duce câțiva oameni în viitor pentru a observa și ei „haosul și pagubele” la care au „contribuit” . El speră că, în momentul când excursioniștii în viitor vor reveni în vremurile din care au plecat, vor putea distrugerea pamântului.

Vezi și:  A văzut că dintr-un copac curge ceva lichid

Într-unul dintre videoclipurile sale, care a înregistrat peste 4.000 de aprecieri, utilizatorul TikTok a scris: ”OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând 8 persoane în viitor. În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și preveni lucruri, acestea când se vor întoarce.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *