Acesta are un obicei special când ajută femeile să nască

Povestea unui doctor care îi întâmpină pe bebeluși cu un zâmbet a făcut înconjurul lumii după ce mămicile au dezvăluit ce s-a întâmplat la naștere. Medicul respectiv are un obicei unic când vine vorba de venirea pe lume a copiilor.
Dr. Carey Andrew-Jaja consideră că bebelușii nu sunt doar nou-născuți, ci ei reprezintă viitorul lumii.
O femeie tocmai născuse, dar medicul care a asistat-o nu îi dădea copilul. Doctorul Jaja din Statele Unite ale Americii a devenit viral în mediul online pentru felul său unic de a trata bebelușii nou-născuți. De fiecare dată când ajută mămicile să nască, acesta are un obicei special.


Un doctor îi întâmpină pe bebeluși cu un zâmbet
Dr. Carey Andrew-Jaja a ajutat la nașterea a peste 8.000 de bebeluși și a primit porecla de „Doctorul care cântă”. Acesta a devenit cunoscut în mediul online după ce o mămică a făcut dezvăluiri emoționante. Dr. Jaja ajută în fiecare zi mămicile să aducă pe lume bebelușii lor, dar modul în care o face i-a emoționat pe mulți.
Medicul este de părere că fiecare copil trebuie primit în lume cu un mare zâmbet și un cântec.
Micuțul Ethan a avut norocul să fie adus pe lume de medicul Jaja, dar mai ales, a devenit foarte special pentru că și tatăl său a fost adus pe lume de același doctor. Pentru celebrul medic ginecolog, nou-născuții nu sunt doar bebeluși, ci reprezintă viitorul lumii.
De fiecare dată când ajută la nașterea unui copil, medicul Jaja îl întâmpină cu un zâmbet și un cântec.
Totodată, el declară că este o mare onoare pentru el să facă acest lucru. Putem spune că primul glas pe care micuții îl aud este cel al medicului.

Vezi și:  Corina Caragea, ironică: „Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”. Ce a înfuriat-o pe vedetă


Pe vremea când era rezident, un doctor mai în vârstă l-a întrebat dacă el le cântă micuților atunci când aceștia se nasc. Pentru că nu o făcea, Jaja a decis să întâmpine o nouă viață cu o melodie emoționantă. La fel s-a întâmplat și la venirea pe lume a lui Ethan, atunci când doctorul Andrew Jaja i-a cântat „La mulţi ani”.
„Pentru mine este un lucru minunat în mâna mea, miracolul vieții. Uităm de toată criza care se petrece peste tot pentru un moment când vezi acel miracol al vieții în fața ta”, a spus dr. Jaja.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *