Accident tragic în Vâlcea! Șapte oameni, răniți grav după ce stâlpii au căzut peste ei

Un accident extrem de grav a avut loc astăzi în județul Vâlcea, după ce un tren a de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR.

Mai apoi, un tren a provocat o situație și mai dificilă, iar șapte persoane au fost grav rănite.

Accident feroviar grav
Mai exact, accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa.

Inițial, un bărbat care conducea un TIR a părăsit carosabilul și a lovit un stâlp. În timp ce se efectuau verificări după primul accident, un tren a lovit un stâlp care, mai apoi, a mai angrenat alte două ce conțineau electricitate.

Vezi și:  A murit Adina Cezar

„În dimineața de 4 iulie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 7 cc, respectiv centura orașului Călimănești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 49 de ani , în timp ce conducea un autovehicul pe DN 7 cc, din motive tehnice, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În timp ce se efectuau cercetările la fața locului, o garnitură de tren a acroșat o linie electrică și a agățat un cablu care a rănit 7 persoane, dintre care un elev de poliție”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Trenul și-a continuat deplasarea, dar în urma căderii stâlpilor au rezultat șapte victime care se aflau la fața locului în urma primului accident. Trei dintre victime sunt în stare extrem de gravă și au fost transportate la UPU Vâlcea. Se pare că o victimă este în stare extrem de gravă, dar nu se cunosc prea multe detalii, în timp ce o altă victimă a suferit un traumatism cranio-cerebral și acuză dureri în piept, iar alta are un hematom la un genunchi și alta un traumatism la șold.

Vezi și:  Lege nouă de la 1 octombrie 2022. Este valabilă în toate orașele țării

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe (1 SMURD si 2 SAJ), o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești. Specialiștii au încercat să evite un posibil incendiu, având în vedere că pericolul era foarte mare în zonă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *