12 metanii către Maica Domnului făcute la 12 noaptea – Grabnic ajutătoare, te scapă din orice necaz

12 metanii către Maica Domnului. Sfaturile Sfinților părinți sunt întotdeauna de mare folos…

Marele duhovnic Paisie Olaru spunea atât de frumos că „orice rugăciune este dar de la Dumnezeu”, iar dacă vrem ca Dumnezeu să ne îndeplinească toate dorințele, trebuie să citim dimineața Acatistul Maicii Domnului, iar seara Paraclisul Fecioarei, crezul, neapărat o dată pe zi, iar Psalmul 50 de câte ori putem. În același timp, când avem o problemă ce pare de nerezolvat, să facem 12 metanii la 12 noaptea.

12 metanii către Maica Domnului. Rugăciunea Tatăl Nostru se spune de câte ori putem

PUBLICITATE

În ceea ce privește rugăciunea Tatăl Nostru, sfântul părinte ne îndeamnă să o spunem tot timpul în decursul unei zile, alături de rugăciunea inimii „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul.”

Vezi și:  Izvorul Tămăduirii 2023 calendar ortodox: Este sărbătoare mare pentru români!

În ceea ce privește rugăciunile de noapte, la ora 12 ar fi bine să facem cel puțin 12 metanii și la fiecare metanie să spunem: Maica Domnului, nu mă lăsa..

Nu în ultimul rând, atunci când citim un acatist sau un paraclis, ar fi bine să facem câte 24 de metanii.

PUBLICITATE

De asemenea, părintele Paisie a lăsat credincioșilor și un sfat cu mare însemnătate:

„Dar dacă te scoli dimineața și te învârtești așa, prin casă – că mai am asta de făcut, mai am și treaba astalaltă-, apoi nu-ți merge bine toată ziua. Așa că să faci oleacă de canon în fiecare zi, ca dreptul Iov care aducea jertfa în fiecare zi pentru feciorii lui – poate au greșit ceva cu gândul.”

Vezi și:  EXCLUSIV | Motivul pentru care Irina Loghin nu mănâncă deloc carne de porc. Artista, detalii neștiute din viața personală. Ce mesaj a transmis pentru fani

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *