Ziua se da cersetor in zona Arcului de Triumf din Bucuresti. Vezi aici ce mesaj ilar a putut sa scrie pe carton

Cancan va prezinta, in exclusivitate, filmari geniale cu ”Regele cersetorilor” din Bucuresti. Joaca, foarte convingator, rolul de milog printre masinile care stationeaza la semaforul de la Arcul de Triumf, dar, in realitate, Costel al lui Goanga e mare boier.

In „civilie”, ”sarmanul batran” se poarta numai la costum si palarie si conduce un scuter de 2.000 de euro.

Majoritatea oamenilor care au circulat prin zona Arcul de Triumf din Capitala nu au avut cum sa nu-l remarce pe „bietul batran” care incerca sa induplece soferii cu o poveste impresionanta de viata, scrisa pe un carton pe care-l poarta la gat.
”Va rog sa ma ajutati! Sunt un om ars de foc, iar mainile nu ma ajuta.

Ma rog ca Dumnezeu sa va rasplateasca”, este mesajul emotionant pe care Costel al lui Goanga il afiseaza in timp ce se plimba printre masinile oprite la semafor.

Transformare miraculoasa

”Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!”, este citatul perfect care i se potriveste lui Costel al lui Goanga si asta pentru ca ”Regele cersetorilor” din Bucuresti pare sa fie un adevarat profesionist.
Dupa ce isi termina ”programul de lucru” din intersectie, Costel al lui Goanga se transforma radical.
Din batranul sarman care nu isi poate folosi membrele, ”Regele cersetorilor” din Bucuresti devine un adevarat boier ce se poarta la costum si palarie.
Mai mult decat atat, barbatul circula cu un scuter evaluat la aproximativ 2000 de euro. Potrivit surselor noastre, Costel al lui Goanga a ”lucrat” si in strainatate. ”Regele cersetorilor” ar fi strans bani buni in Franta si Belgia, acolo unde a fost in urma cu cativa ani.
Vezi și:  Andreea Bălan, implicată într-un accident de mașină! Detalii de ultimă oră despre starea artistei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *