Zanni și Ana Porgras sunt iubiți, de fapt?! Adevărul despre relația celor doi Faimoși de la Survivor All Stars

Realația de prietenie dintre Zanni (25 de ani) Și Ana Porgras (33 de ani) a fost tot timpul pusă la îndoială de către telespectatori. Încă din anul 2021, când au participat împreună -pentru prima dată la Survivor România, cei doi au avut o relație destul de apropiată, apropiere care a devenit subiect de discuție în tabăra ”Faimoșilor”, dar și pentru telespectatorii din fața micilor ecrane. La trei ani distanță, ”Faimoșii” au revenit, din nou, împreună pe insula din Republica Dominicană. De data aceasta, se pare că apropierea dintre este una asumată.

Survivor All Stars a reunit laolaltă cei mai buni 10 ”Faimoși” și 10 ”Războinici” din toate cele patru sezoane precedente. Printre ei se numără Zanni – câștigătorul Survivor 2021 – și Ana Porgras – cea care i-a fost colegă în urmă cu 3 ani. În sezonul suprem din 2024, cei doi ”Faimoși” au mers în Republica Dominicană mai asumați ca niciodată, iar relația lor a devenit, din nou, unul dintre cele mai dezbătute subiecte pe social-media.

Ce relație există între Zanni și Ana Porgras de la Survivor All Stars
Pe toată perioada competiției de la Survivor All Stars, Ana Porgras și Zanni au fost mai apropiați ca niciodată. Atât de apropiați, încât mulți ”cârcotași” sunt convinși că formează un cuplu. De data aceasta, cei doi par să-și asume relația – indiferent de natura ei- și își dau frâu liber sentimentelor și trăirilor. În episodul cu numărul 25, care va fi difuzat marți seară (12 martie 2024) de Pro Tv, Faimoșii au câștigat proba de recompensă și premiul aferent: un desert și un masaj de relaxare oferit de câteva experte locale. După ce s-a bucurat de premiul său, Zanni nu s-a mulțumit cu puțin, așa că Ana Porgras s-a oferit să-i facă și ea propriul ei masaj, semn că între cei doi ar putea fi ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Ana Porgras s-a oferit să-i facă un masaj lui Zanni/ sursă foto: captură video
În urma speculațiilor apărute în anul 2021 – când cei doi au participat împreună la Survivor România – Ana Porgras a negat faptul că ar forma un cuplu cu Zanni. Ulterior, după ce a fost eliminată din competiție, pentru a pune capăt zvonurilor, fosta gimnastă a postat pe social media o serie de fotografii cu presupusul ei iubit.

În ceea ce îl privește pe Zanni, tot în 2021, câștigătorul marelui trofeu a recunoscut că s-a simțit atras de Ana, însă nu suficient de mult încât să-și asume o relație cu ea: ”Da, uneori. Dar foarte puțin. Nu reușeam s-o văd ca pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o fată frumoasă”, a declarat Zanni atunci.

Vezi și:  Rugăciune către Maica Domnului împărăteasa cerului și a pământului! Te scoate din adâncul păcatului și luminează ochii inimii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *