Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț împreună: „Azi noapte sufletul ei a plecat dintre noi”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut un anunț trist pe rețelele de socializare.

Cei doi împărtășesc cu fanii din mediul online tot ceea ce se întâmplă nou în viața lor.

De această dată, vestea pe care au dat-o nu a fost deloc una bună.

Sunt doi dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară.

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au o frumoasă relație de prietenie și se respectă reciproc, deși povestea lor de dragoste a ajuns la final în urmă cu ceva vreme.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, anunț împreună

În urmă cu câteva ore, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut un anunț împreună, pe rețelele de socializare. Vlad Gherman a fost cel care a postat o fotografie, în mediul online, cu fosta lui iubită, alături de pisica lor.

Vezi și:  VESTE TRISTA! A murit patronul PRO TV. Era un miliardar extrem de cunoscut

„Azi noapte suflețelul ei a plecat dintre noi… Prințesa a fost, este și va rămâne puiul nostru. I-am fost alături amândoi, am mângâiat-o și am liniștit-o până la ultima bătaie a inimii. Rămân amintirile: momentele în care ne trezeam speriați pentru că dărâma un pahar cu apă, momentele în care “cerșea” atenție, clipele în care se ascundea atât de bine încât credeam că a fugit de-acasă, zilele în care vorbea neîncetat cu noi, serile în care o periam și ea torcea satisfacută… și multe, multe altele… 17 ani de iubire infinită… Ne-a adus atât de multe momente de bucurie… Te iubim mult de tot, Princess”, a fost mesajul postat de Vlad Gherman.
Pisicuța celor doi s-a stins din viață, după 17 ani.

Vezi și:  Chef Foa, Primele Declarații După Ce A Fost Prins La Volan Sub Influența Substanțelor Interzise: „Am Dus Distracția Prea Departe”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *