Vesti triste chiar in ziua de Craciun. Un accident mortal s-a petrecut în Sectorul 1 al Capitalei.

Sfârșit tragic pentru o tânără de 19 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, în Capitală. Șoferul de 18 ani, testat pozitiv la droguri

Un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate, în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, o tânără de 19 ani a murit. Potrivit primelor informaţii, tânărul era drogat. 

O adolescentă a murit, duminică, în urma unui accident rutier în Sectorul 1 al Capitalei, după ce şoferul de 18 ani a pierdut controlul volanului,  s-a răsturnat şi a lovit două autovehicule parcate pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești. 

Potrivit oamenilor legii, tânărul aflat la volan a fost testat pozitiv la opiu. 

Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15:17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos.Gheorghe Ionescu-Sisești, din sectorul 1.

Vezi și:  Regina Elisabeta a II-a este topită după micul prinț George. Iată cum își alintă acesta străbunică

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos. Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd.Bucureștii Noi către str.Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Vezi și:  Motivul pentru care Adriana Trandafir merge la mormântul Stelei Popescu la o dată anume: „Durerea ne apasă. Viaţa nu are roată de rezervă”

Traficul rutier este restricționat    pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *