Veste tristă. Florin Cîțu este în doliu.

O nenorocire pentru toată familia Florin Cîțu. Mama sa a murit. Si-a anulat tot programul zilei de sâmbătă.
Veste tristă. Florin Cîțu este în doliu. A murit mama sa
În această seară, Florin Cîțu a primit cea mai mare lovitură de la viață.
Este în doliu, după ce mama sa a murit. Aceasta a fost în ultimele zile într-o stare extrem de gravă. Când a aflat că cea mai dragă ființă a lui a plecat la cele veșnice, acesta se afla la Baie Mare.


A plecat de urgență la București pentru a se ocupa de funeralii. Potrivit surselor, mama lui Florin Cîțu suferea de o boală incurabilă de mai mult timp.
Din păcate, în ultima perioadă, starea ei de sănătate s-a agravat foarte mult.
A dus o luptă grea în ultima perioadă
„O veste cumplită primită în urmă cu puţină vreme de către Florin Cîţu. Mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viaţă, astăzi, după o suferinţă cumplită şi lungă.
O luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, aşa cum vrea, de altfel, familia lui Florin Cîţu să fie şi ceea ce se va întâmpla de acum încolo.
Când se vor săvârşi toate cele lumeşti, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întămplare nefericită în orice familei.
Condoleanţe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toţi membrii familiei Cîţu“, a spus jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3.

Vezi și:  Dana Nălbaru a pus o nouă fotografie cu ea și a iscal un val de reacții. Imaginea cu care a împărțit internetul în două


Ca urmare a acestei mari nenorociri, Guvernul a anunțat că prim-ministrul Florin Cîțu nu va mai fi prezent sâmbătă la prima prima etapă a circuitului Grand Chess Tour 2021
– Superbet Chess Classic Romania 2021. Urmează să meargă la Vâlcea, acolo unde locuiesc părinții săi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *