Un român este căutat în UK pentru moartea a 39 de migranți

Poliția britanică a făcut publică poza unui român care ar fi făcut parte dintr-un grup vinovat de moartea a 39 de migranți într-un camion frigorific.
Marius Mihai Drăghici este suspectat că face parte dintr-o rețea care ar fi coordonat călătoriile imigranților în Marea Britanie.


Bărbatul de 48 de ani lucrează în industria de transport, cu legături îîn Bacău, dar și Spania.
Victimele, bărbați, femei și copii, aveau vârste cuprinse între 15 și 44 de ani. Aceștia s-au sufocat într-un camion după ce au fost închiși timp de 12 ore.
„Până acum, am adus 10 persoane în fața justiției și am obținut pedepse cu închisoarea de aproape 100 de ani în total”, a declarat detectivul care se ocupă de caz.
„Dar am promis familiilor celor care și-au pierdut viața în Essex în octombrie 2019 că nu ne vom opri până când nu se va face dreptate”,a punctat acesta, conform Ross Shire Journal.
36 de migranți au încercat sp iasă din România ascunși în sicrie
Mai mulți migranți au încercat să iasă ilegal din România. Aceștia au fost găsiți de Poliția de frontieră.
„Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări.

Vezi și:  Mircea Diaconu s-a retras la ţară: „Avem găini, aşteptăm să fete vaca acum”


În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că grupul este format din 19 cetăţeni din
Bangladesh, şapte indieni, şapte pakistanezi şi trei marocani, cu vârste cuprinse între 20 şi 49 de ani şi intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.
De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că, persoanele în cauză au intrat legal în ţara noastră, în baza documentelor de călătorie valabile”, potrivit comunicatului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *