Un microbuz plin cu români s-a răsturnat în Olanda. Sunt mai mulți morți și răniți

Accident cumplit în Olanda, în care a fost implicat un microbuz plin cu români plecați la muncă.

Doi români au murit și alți șapte au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau românii, muncitori sezonieri, s-a izbit violent de autoturismul condus de o șoferiță.

Un microbuz plin cu români, accident violent în Olanda

Cetățenii români se îndreptau spre locul de muncă, când microbuzul lor a fost lovit puternic de un alt autoturism. Românii circulau pe un drum cu prioritate, când de pe o stradă laterală a ieșit un autoturism condus de o tânără de 23 de ani din Olanda.

Aceasta nu s-a asigurat la intraraea pe drumul principal, așa că a acroșat foarte violent microbuzul în care se aflau cetățenii români. Impactul a fost fatal pentru doi pasageri din microbuz, pe când alte șapte persoane au fost duse de urgență la spital.

Vezi și:  Amenzi de sute de euro pentru turiştii care se plimbă în costum de baie pe stradă. Se întâmplă în staţiunile italiene frecventate de români

În urma impactului, doi români au murit și alți 7 au fost răniți grav

În accident au murit doi bărbați de 44 de ani, respectiv 25 de ani. Una din cele două persoane a murit la locul impactului, iar cea de-a doua, la spital.

 Ceilalți șapte români și șoferița care a provocat accidentul rutier au fost duși în stare gravă, la spital. Accidentul a avut loc pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei.

Polițiștii din Olanda au deschis o anchetă pentru a se vedea exact condițiile în care s-a produs tragicul eveniment rutier și cine se face vionovat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *